“ALEKS TJERA DEJANA DA JE OSTAVI, SVE ZBOG BILJANE” OTKRIVENA TAJNA IZ ZADRUGE: Evo šta će uraditi Biljana i David

Miki Đuričić, Marko Đedović i Stefan Karić sjeieli su u rehabilitaciji, pa su pričali o Aleks Nikolić i njihovim postupcima.

– Aleks zna da kada oni izađu, da neće biti zajedno. Ona sada njega hoće da natera da je ostavi. Njemu će Biljana i David poturiti pod nos – pričao je Đedović.

– Marko, umjesto da ćuti tu i da dok traje, traje, sad ti kao očekuješ da te ovaj oženi. Što nisi napadala Cara i Janjuša da te žene? Još meni kaže Bane Đokić da mu je neka žena rekla da je ona bila sa obojicom isti dan – rekao je Miki.

– Meni akteri rekli bre, kakve žene…Ja sam prvo ustao i rekao da on nije za vezu, meni Mića je** majku. Kad smo ovu peživeli, ja ću mu se poturim za ovu i dva dana. Lakše je zaljubljenost od jmesec dva, noog ovu budalu, a i neće da se pomiri sa ovom budalom. Kad je iznosio ono za svoju porodicu, rekao sam da je tada stvarno kraj! Mislio sam do tada da njih dvoje idu u Šepak – dobacio je Đedović.

Kakve su ovo legende, ovo kao da gledamo krimi film. Ovo je tragi komedija, sa primesama horora…Marijana ispala najpoštenija na kraju – rekao je Miki.

– Ćuti, ne se*i – rekao je Đedović.