ANA KORAĆ U TAJNOSTI IZVELA SINA IZ PORODILIŠTA: Napustila bolnicu sa bebom, a evo šta je SVE VRIJEME ČEKALA

Nekadašnja učesnica “Zadruge” Ana Korać nedavno se porodila i na svijet donijela nasljednika.

Koraćeva se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici, a sa sinom je bila smještena u posebnom luksuznom apartmanu. Osoblje je brinulo o njoj i bebi, dok je sinoć sa sinom napustila bolnicu, prenose domaći mediji.

– Juče je napustila porodilište. Iako je mogla da izađe još tokom dana, sve vrijeme je čekala da padne mrak, pa je u kasnijim časovima izašla iz klinike – govori izvor blizak Ani.

– Znala je da je novinari i papapraci neće čekati ispred klinike uveče, pa se odlučila na taj korak. U pratnji samo dvije bliske osobe otišla je u svoj dom, a niko nije uspio da je fotografiše po izlasku iz bolnice, što je i htjela – dodao je isti izvor.

Inače, Ana je punih devet mjeseci uživala i maksimalno bila posvećena drugom stanju, a nedavno se javno oglasila.

– Biti u blagoslovenom stanju je nesto najljepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promijenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe – istakla je tada Koraćeva.

– Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vrijedno radila svih ovih mjeseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumijevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću – poručila je Ana.

(bLic.rs)