ANA NASTAVILA DA OTVARA DUŠU ZORICI MARKOVIĆ: Od ovih detalja se ledi krv u venama (VIDEO)

Ana Ćurčić je nastavila da prepričava svoj život sa Zvezdanom Slavnićem. Ona je Zorici Marković otkrila kako ju je on maltretirao:

Zoko ja kada bih ti rekla džokera ti bi sve shvatila, a kada se vratio posle sedam, osam meseci, on je bio normalan u odnosu sa mnom, ali na primer, njemu se spava, Luki dođe devojka. On stalno kritikuje, nikada nisam imala slobodu u svojoj kući. Ja sam non stop bila sa stend baju. Ja sam njemu verovala da se nikada neće desiti kocka, dreka i pretnja, a onda pred zadrugu je sve počelo isto. Maltretirao me je dva puta fizičko, nije me prebio, ali udarao me je čim je stigao. On je pričao kako je mene spasio i on će sada da igra na tu priču. On je mene odvajao od drugarica, ono je da se snimi flim. On je mene pretukao jednom i moja kuma je krenula da me brani, i uzela metlu da ga udara, a ja ne znam razlog što je on mene napadao. Ja ne znam šta je tada bilo, Milena moja zna što sam ja spavala kod nje, kada sam bežala. Njemu je smetalo što sam lepo obučena, i smetalo mu je kada sam išla sa decom, on je tada meni sve stvari isekao. On je sve uproapstio za šta god se on uhvatio. On je mene slagao koliko ja para uzeo, potrošio, muljavina laži… – pričala je Ana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Jao majko moja – rekla je Zorica.

On je sve nas uvlačio u svoj vrtlog i to nas je uništavalo. Onkada ima novac i kada im vreme sebi da dozvoli da ide u kladionicu, i da troši pare, a napravio tu tamnicu, u koju je mene vukao, pa on sinoć kaže da sam ja njega držala u tamnici. Ja sam njemu rekla da je on samo mene imao, a sada me napada – rekla je Ana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.