BIVŠI ZADRUGAR IMAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Snimljen u URGENTNOM CENTRU, evo u kakvom je stanju

Bivši zadrugar, Jovan Cvijetić Cvele, već danima unazad je pod budnim okom javnosti zbog drame i raskida sa bivšom zadrugarkom, Anjom Todorović, koja je uhvaćena u prisnom izdanju sa, takođe bivšim zadrugarom, Nikolom Đorđevićem.

Cvele je na svom Instagram profilu u ranim jutarnjim časovima objavio fotografiju iz Urgentnog centra, na kojoj se jasno vidi da nosi kragnu oko vrata. Tom prilikom, kontaktirali smo zadrugara, koji je za Pink.rs otkrio zbog čega i kako je došlo do toga da on završi u Urgentnom centru.

– Ništa, imali smo neku saobraćajku, neki udes, oko 5 sati. To je već izašlo u novinama, ali mogu i ja da kažem šta se desilo. Vidio sam da su pisali nešto što nije tačno. Da, stavili su mi kragnu, iz nekih preventivnih razloga. Ja sam okej, dobro sam, svi smo dobro kako je moglo da bude – započeo je Cvele, pa je na pitanje kako je došlo do nezgode, dodao:

– Što se tiče te saobraćajke. Mi smo se kretali, znači, pravcem dole kod Bijelih voda, čovjek je zakočio ispred nas naglo. Mi smo pokušali da zakočimo, da ga ne bi zakačili. Drugar je pomjerio volan ulijevo, ali su išla kola iz druge trake, sa kojim smo se sudarili. To je to. Svi su dobro, zapisali su da su lake povrede, ali nam nije strašno. U ovim drugim kolima su svi kako treba. Kako je moglo da bude, dobro je.

screenshot-from-2022-06-12-13-56-43-1

Bivši zadrugar je uputio svima apel da budu obazrivi u saobraćaju, kako ne bi doživjeli slične, a možda i gore situacije.

– Obraćajte pažnju, sekunda može da promeni sve i može da se promijeni tok svega! Morate uvijek da budete maksimalno oprezni, jer iako je naša vožnja bila korektna, sekunda može da promijeni! Treba biti maksimalno oprezan