“CAR MU JE IDOL! ŽELI DA BUDE KAO ON, IMITIRA GA!” Bilal raskrinkan – Sve radi kao i Filip (VIDEO)

Zadrugarka Aleksandra Nikolić je pred Izbacivanje posjetila Šiša bar u kojem je komentarisala aktuelnosti iz Bijele kuće, a tom prilikom se osvrnula i na Bilala Brajlovića, pa iznijela svoj stav da mu je idol Filip Car.

Bilal kao Bilal, djeluje mi da kopira Filipa u prethodnim odnosima, naravno da da. To sam pomislila jutros kad sam vidjela kako se smjenjuju. Ni za jednu se ne izjašnjava konkretno. Sam njegov ulazak, kako se predstavio, tako je i Filip rekao kad je ušao. Mislim da je gledao šta Filip radi, njegove poteze i da to na neki način oponaša, na neki način mu je Filip idol. Milica i ja smo prestale da se družimo, vidim da se bazirala na Bilala i da je spremna da prećuti i proguta dosta toga. Ne znam da li je zato što joj nije uspjelo sa Markom i Filipom. Vidi da i Ana i ona žele da budu sa Bilalom, on bira, a nema emocije. Njega može da čačne samo Maja Marinković. – rekla je Nikolićeva, pa dodala:

Zaljubljen je, ali se dopisivao sa fanaticima, neće da pokvari sliku o sebi, jer je povrijeđen od strane Maje. Kao ponos mu je bitniji i riječ – istakla je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.