CAR OČAJAN, SPOMINJE SESTRINO DIJETE: Evo šta se desilo rano jutros

-Da dozvolim da me Bruno pogleda razočarano u oči, zbog čega, zbog ovih splačinarki? – jadao se Car

U ranim jutarnjim satima, Filip Car osamio se sa Lazarom Čolićem Zolom kraj bazena, gdje je otvorio dušu o svađama svađama sa Dalilom Dragojević, prisetio se svojih roditelja i sestre.

– Šta će mi reći mama? Da si rekao: “Majke mi”, pa da se kaže da si u afektu. Da ti koristiš sestrino dijete za svoje nakaradne i devijantne veze, a onda da pšrelaziš preko toga. Pa ko si ti dečko? Pop**am se ja na tebe. Ako si ti spreman od jedine rođene sestre, koje treba da gledam kao da mi je rođeni sin, to mi je najveća familija koju imam – pričao je Car.

Kako je i sam rekao, kaje se jer je pominjao sestrića zbog svojih “devijantnih veza”.

– Je**te leb, ja svaki dan razmišljam šta ću malom kupiti i kako da se odužim za vreme koje nisam proveo sa njima. Ja uzimam dijete u usta, da bih to prekršio, zbog svojih devijantnih veza. Da ja treba da izađem i da pogledam Bruna i ostale dečke. Da rješavam račune sa kojekakvima iz Crikvenice. Da ja sebi dozvolim da pogledam Bruna i ostale u oči i da mu kažu: “Šta je tebi dečko?”. Da dozvolim da me Bruno pogleda razočarano u oči, zbog čega, zbog ovih splačinarki? Neću, ne pada mi napamet…Dozvoljavam da se moja porodica i Bruno crvene zbog mene. Nije on balavac! Ja bih za njega život dao, znam da me gleda kao brata. To je ozbiljan čovjek, četvoro djece ima. Razumeš? – pričao je Car.

– Pa da – rekao je Zola.

– Da mi kaže: “Tebi pi**e planinare po mozgu. Nađi normalnu djevojku i čuvaj je i voli, a ne kojekakve budaletine”. Postao sam toliki šu**k, da to nije normalno – nastavio je Filip.