CAR VIDIO S KIM JE SVE DALILA BILA PRIJE NJEGA I DEJANA – PAO MU MRAK NA OČI: Ovo su svi Dalilini bivši – jednog od njih svi znamo

Uspomene koje bi rado željela da izbriše!

U emisiji “Uspomene” prikazane su i uspomene Dalile Dragojević. Zadrugari su vidjeli njen život sa Dejanom Dragojevićem, ali i drugim bivšim momcima, kao i neke od trenutaka sa Stefanom Karićem. Riječ od voditelja Milana Miloševića dobio je Filip Car.

– Zaista nisam planirala da će se sve ovo desiti, a kada su me pitali novinari: “Da li postoji mogućnost da se razvedemo”, rekla sam da je nemoguće. Da sam mogla da biram način razvoda, ne bi se to desilo ovdje. Što se tiče bivšig momaka, žao mi je što je Mirza stavljen, jer je oženjen i ima djecu. Bila je veza od dva mjeseca, tri, ali nam je bilo lijepo. Što se tiče Mladena, zna se kakvu vezu sam imala sa njim kroz rijaliti. Nismo išli kod njegovih kući, jer su bili protiv naše veze. Živjeli smo zajedno, ali se završilo kako se završilo. Ne bih da pričam o njemu, koliko sam čula i on je oženjen. To je to što se tiče njega. Dado, sa njim nije bila neka veza, nego eto, nemam pojma kako da definišem – nastavila je Dragojevićka.

Šta ja znam. Prvo nisam prepoznao momke, onda sam prepoznao Mladena Vuletića, njega sam upoznao. Onda sam video slike sa porodicom, pa flešbek svih situacija koje su se izdešavale, ljudi su verovatno bili unesrećeni našim odnosom i njenim izborom. Kad vidim sam početak, trebalo je sve da bude drugačije. Srljamo i dalje u neke probleme, radimo stvari koje ne bismo smeli da dozvolimo sami sebi. Odnos nam postaje satkan od nepoverenja, uvreda, a sve je trebalo da bude mnogo drugačije. Napravili smo sve da bismo se ponosili tim nečim, a ne da bismo se sramili. Ima i lepih momenata, koje rado vidim, ali uvek se setim lepih momenata. Ne znam šta bih rekao – rekao je Car, dok je Dalila sve vreme plakala i brisala suze.