CECA ZAPLAKALA – EVO ŠTA JE GUDELJ POKLONIO ANASTASIJI ZA ROĐENDAN: Ovo niko nije očekivao (FOTO)

Nadmašio očekivanja?

Pjevačica Ceca Ražnatović nasmijala se pojavila u restoranu gdje njena nasljednica Anastasija slavi rođendan.

Sa Cecom je bila porodica Anastasijinog dečka Nemanje Gudelja – sestra Vanja Gudelj, kao i Nemanjina majka. Anastasijina tetka Lidija Ocokoljić takođe se pojavila na slavlju, a Ceca je otkrila šta je poželjela kćerki.

– Presretna sam, poželjela sam joj da bude živa i zdrava, to je najbitnije. Pomislim koliko je vremena prošlo, dok se čovjek okrene oni su postali ljudi – rekla je ona, pa dodala kako je prošlo upoznavanje sa “zetom”:

– Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je vjerio, juuu. Uvijek sam poštovala džentlmene, bila sam udata za jednog takvog – objasnila je Ceca.

Inače, na Instagram stranici “Dajanastyle” pojavila se slika koju je Nemanja Gudelj kupio devojci za rođendan, a u pitanju je portret sa ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

SLiku pogledajte na OVOM LINKU

Anastasijin brat, Veljko Ražnatović, došao je sa suprugom Bogdanom koja je bila doterana tip-top, a potom se pojavio i Saša Popović sa porodicom.

Pojavili su se i ostali članovi žirija “Zvezda Granda” – Marija Šerifović i Đorđe David koji su pjevačici ponijeli i bukete cvijeća i mnogi drugi.