“ČULA SAM SE SA ADVOKATICOM”, DALILA I CAR STIGLI U EMISIJU ZAJEDNO: Evo šta su saopštili

Progovorili o svemu!

Večeras će gledaoci imati prilike da uživo na TV Pink prate još jedno izdanje kultne emisije “Amidži šou”, a voditelj Ognjen Amidžić ugostiće superfinaliste “Zadruge 5” i to one koji su zauzeli prvih šest visokih pozicija.

Naime, bivši zadrugari su počeli da pristižu, a ekipa portala Pink.rs obavila je razgovor sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem, u kom su otkrili da li je došlo do tog razgovora koji su najavljivali, da li su proveli noć zajedno, ali i do toga da li će Dragojevićka potraživati deo nagrade ovogodišnjeg pobjednika, svog bivšeg muža, Dejana Dragojevića.

Podsetimo, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ”Zadruga 5” u novembru mjesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom do sada nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, pa zbog toga je i upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Je l’ ste proveli noć zajedno i kako je prošlo?

Jesmo. Umorni smo, nismo ni spavali. Čekamo da se završi ova emisija i sutrašnja, pa da idemo kući svojim porodicama. Ja u Crikvenicu, a ona svojoj kući – rekao je Filip na samom početku.

Je l’ ste konačno obavili taj razgovor koji ste najavili?

I nismo baš, nekako smo odmarali, sumirali utiske sa finalne žurke i ovako uopšteno – rekao je Car.

Dalila, danas se pojavila informacija da ti i Dejan niste zvanično razvedeni i da ćete dijeliti njegovu prvu nagradu, a on sa tobom tvoju kuću. Da li si se čula sa advokatima?

Čula sam se sa advokaticom juče, nevezano za to, nego mi se javila da vidi kako sam. Nisam se čula vezano za to. Ne planiram da pokrećem nikakve tužbe, ako bude bila podnešena, odazvaću se sudu. Ja sam mislila da je to završena priča, da tu nema šta, ono kad sam potpisala. Sinoć su me pitali, ja sam rekla da sam razvedena. Ne znam, što se mene tiče ja sam razvedena – istakla je Dragojevićka.

cardaliladejan

Nećeš potraživati dio nagrade za sebe?

Naravno da neću potraživati dio nagrade, niti mi treba bilo šta od njega, isto tako svoje ništa ne dijelim ni sa kim. Ja sam za sebe slobodna – nastavila je Dalila.

Prošli put kad si bila u Amidži šou pričala si koliko ti je traumatično, jer se sjećaš šta se desilo između Cara i Maje. Kako se osjećaš?

Osjećam se umorno. Kako smo izašli ne zanima me ništa vezano za rijaliti. Najteže mi pada što ćemo morati ići u te emisije, što bukvalno rijaliti nije završen – dodala je ona.

Vi ste sada zvanično u vezi?

Mi smo u vezi, nismo prekidali – zaključila je Dalila za Pink.rs

(pink.rs)