“ĆUTI, NE GOVORI TO NA TELEVIZIJI”, ISPLIVAO ŠOK SNIMAK: Bebica otkrio čim se bavi malo prije diskvalifikacije

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica koji su juče diksvalifikovani iz “Zadruge” zbog nasilničkog ponašanja, su prije odlaska sa imanja snimljeni kako u šteku razgovararaju. Na tom snimku se čuje kako Bebica tvrdi da se bavi kriminalnim radnjama.

– Je l’ ti zavisiš od ovoga? Ne zavisiš, ja ću da rizikujem dva puta godišnje, zaradiću duplo više para nego ovde. I ja i ti što zaradimo – govorio je Nenad, dok ga je Miljana prekinula: “Ti govoriš ovo na televiziji?Ćuti”.

– Ja ću da rizikujem dva puta godišnje, da sjedim na granici po četiri sata i ćao. Dovodiš me u situaciju da pričam ovo na televiziji.

Inače, sadašnji momak Miljane Kulić, Nenad Macanović, hvalio se pred ulazak u rijaliti “Zadruga” da je uspješan biznismen i vlasnik građevinske firme. Međutim, u javnost su nedavno isplivali računi njegove firme i, po svemu sudeći, Nenad je zapao u ozbiljne dugove.

Kako poručuje izvor blizak Macanoviću, on je bio prinuđen da ugasi račune kako ne bi zapao u još veće dugove.

– Nenad je bio dužan određeni novac i nije nikako mogao da ga skupi i isplati dugove. Pored toga, on nije dovoljno upućen u to kako jedna firma posluje, te nije uspio da naplati ni dugovanja koja su drugi imali prema njemu. Bio je primoran da ugasi račun, a firma mu nije izdržala ni godinu dana – priča dobro obaviješten izvor.

– Prvo mu se dogodila jedna blokada, pa druga i jednostavno bilo je neminovno da se firma i računi ugase, kako mu država ne bi sve odnijela na naplatu. Vjerujte mi da se taj pošteno zavukao u duboke dugove. Marija i Siniša su ubijeđeni da je on neki biznismen, međutim očigledno je da su Kulići lagali čitavu javnost kako bi ove sezone “oprali” svoju kćerku i pokazali je u mnogo boljem svjetlu, iako im to ne uspijeva, jer kao i obično Miljana se nikada gore nije ponašala u rijalitiju – zaključuje dobro obaviješten izvor.