DA LI SI JOŠ UVIJEK SA JOVANOM ILI NE? GLEDATELJKA ŠOKIRALA STEFANA SAZNANJEM: Evo šta joj je odgovorio (VIDEO)

Podrška Stefana Karića tokom rijalitija javila se i u emisiji zabrinuto upitala da li je došlo do njegovog raskida sa Jovanom Ljubisavljević.

– Danas su me mnogi zvali iz Makedonije, Čačka, Kraljeva, Kruševca, saznali su neke laži, koje ja moram da provjerim. Mi smo tvoji ljudi. Iskreno, reci mi, da li si još uvijek u vezi sa Jovanom ili ne? – pitala je gledateljka.

– Da li se vi šalite sa mnom? – pitao je Stefan.

3106065-stefankaric-ff

foto: Printscreen/Zadruga

– Rekli su mi iz Kraljeva, Kruševca, Požege, cijeli dan mi zvoni telefon. Molim te, nemoj da se ljutiš na mene – rekla je gledateljka.

– Taman posla, zajedno smo. Nemojte dozvoliti da Vas neko tako obmanjuje. Kad god, šta god, zovite, sve ću vam reći – dodao je Karić.

Stefan je kasnije otkrio kako mu je bilo 10 mjeseci bez Jovane.

– Najteže mi je bilo prvo veče. Kad tad nisam otišao… Tad sam shvatio koga sam ostavio napolju, od tog adrenalina sam izostavio te neke stvari. Tek kad sam ušao, shvatio sam šta sam uradio. Ali izdržali smo, nevjerovatno. Okej, bila je ta situacija koju sam joj priredio, tj. nisam ja.

3052693-screenshot-21-ff

foto: Printscreen/Zadruga

Pričali smo dosta o tim stvarima, šta je preživljavala tih 10 mjeseci. Nisam htio da je ispitujem ko je njoj prilazio, pisao… Bolje da ne ispitujem, bolje ovako, sve super. Nisam ni tražio da vidim telefon. Danas je najteže steći povjerenje. Svašta sam u životu vidjeli, osjetili na svojoj koži, tako i ona isto – rekao je Stefan.