DALILA I DEJAN U NOVOM SUKOBU: Oglasio se i David, PORUČIO SAMO JEDNO

Dejan Dragojević, već mjesecima unazad ljubitelj je mnogih gledaoca najgledanijeg rijaliti formata u regionu “Zadruga”, a sve to, zahvaljujući svojim, itekako kreativnim izlaganjima.

Pred sam kraj emisije “Uspomene zadrugara”, Dejan je u svom izlaganju uzdizao Filipa Cara, pa ga je čak uporedio i sa Svetim Savom, što je u njegovoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević, izazvalo revolt, te su tom prilikom ušli u sukob.

– Aleksandra ne treba da komentariše odnos sa Filipom, a što se tiče ovoga, lijepe uspomene. Da sam mogao da biram dobrog zeta, ne bih mogao boljeg da izaberem. Zet mi je čista desetka. Pogrešno sam gledao na njega u početku. On je za mene moderniji i tetovirani Sveti Sava. Kako se bliži kraj, drugačije gledam na situacije, na život. Negdje gdje sam gledao sa mržnjom i bijesom, u jednom trenutku sam shvatio da mi to ne treba uopšte – rekao je Dejan.

Kako je ovo još jedan u nizu sukoba bivšeg bračnog para, Dejana i Dalile, oglasio se njegov brat David Dragojević, koji mu je jedna od najvećih podrški, te je tom prilikom na sve ovo imao kratak komentar.

– Ne gledam, ne znam ni šta se dešava. Ne gledam “Zadrugu” uopšte, ali sam naravno svim srcem uz Dejana – rekao je David.