“DALILA JE PROŠLA PAKAO!” OVI DETALJI sasvim slučajno otkriveni, zadrugarka ZABORAVILA da kamere snimaju!

Zorica Marković i Ana Ćurčić, sada već tradicionalno se sastaju u toaletu Bijele kuće, kako bi pretresale najaktuelnije događaje koji tresu imanje u Šimanovcima. Njihovi razgovori često odlutaju u raznim pravcima, a tako je bilo i ovog puta. Govorile su o Filipu Caru, ali su se dotakle i Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, nekadašnjeg rijaliti para koji se razveo prije nekoliko dana.

– Ovde je teška mržnja. Ajde da postavimo pitanje: “Zbog čega?”. Ti i ja smo se pronašle, Bogu hvala, vjeruj mi da tebe nema ovdje, ja ne znam šta bih – rekla je Ana.

– Da tebe nema ovdje, meni bi ovdje sve ovo teže išlo. Jesi bolja otkako si ušla, a bićemo još bolje. Bez obzira na sve, šta god mi pričale i koliko god to mene pogađalo, razumijem te. Nekako me smiriš kada ovako pričamo na tu temu. Tvoja ta energija me smiruje. Ja sam sretna što sam sebi uspjela da promijenim, da sve što oni pričaju, najbrutalnije stvari, te etikete, na konto izgleda i ostalo. I kad sam bila najbolja pi**a, nalazili su mi mane. Mene to iznutra ne nervira, ja sam to pobijedila – nadovezala se Zorica.

– To je ono što ja moram da pobijedim – rekla je Ana.

– Šta je dobro ovdje, u svakom smislu te riječi, za tebe. Koliko god oni bili bezobrazni i jadni, ja sam pričala sa Mikicom, sad ću ti reći kako. Svjesni su oni da su na televiziji, prelaze oni granicu, ali vjeruj mi da mogu još gore, kao što se mlad momak, pojeo ga je rijaliti. Vrijeđa djevojke sa kojima je bio, jezivo. Ja ću njemu reći, ima vremena, on je u prošloj sezoni ovo što je sada Anđela. On je ljubavnik, kao što je sada ova ljubavnica. Zato on podržava ovu, Dalila se sebi us**la u život. Zvezdana ne može očima da gleda. U petici, pakao dečko, Dejan Dragojević prošao, ne daj Bože nikome. Zasluženo je pobijedio, skockao sebi život, alal mu ku**c. Dalila je prošla pakao, ali se na neki način snašla. Uspjela je, a šta je on? On je došao ovde da bude lelem*d i mlatiku**c, da glumi mangupa ovde na baterije. Prijatelju, koji je status tvoj? Ivan je neutralan, ja kažem Mikici jutros. Ovako, ja sam došla, on rasprema sto, ja ga pozvala u pušionicu. Rekla sam mu da mi u cijeloj ovoj priči nije jasan, ko je on, šta hoće. On je došao da se obnovi kao pjevač, sve bi mogao sve bi znao, ali se čuva. Sa Zvezdanom gradi odnos, ne miješa se. Ja mu kažem: “Šta bi bilo da se tebi ovo desilo, ne daj Bože?”. Porodičan čovjek Miroslav Pržulj, Ivan koji ima čvrstu vezu, Miljan Vračević koji ima brak i zastupa porodično gnezdo kao otac, muž i tako dalje. Nije mi jasan Miljan, koji je tebi prijatelj, a hoće da bude i tamo dobar sa Zvezdanom. Ne može na dvije stolice, to sam rekla i Mikici. Kažem mu: “Nije mi jasno, ako je to tako bilo, zašto ona lijepo ne kaže? On zna nekog popadiju, ona, nemam pojma” – bila je opširna Zorica Marović.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: