DALILA PERE KOSU SAMO 1 SEDMIČNO: Evo kako je njeguje i štiti od opadanja, NA KRAJEVE STAVI OVO

Dalila Dragojević u prošloj sezoni rijalitija imala je poseban zahtjev, a to je da jednom nedeljno ima obezbjeđen frizerski tretman. Međutim, ove godine je izgleda drugačija situacija, budući da Dalilu vrlo često frziraju ukućanke. 

Juče nije bila zadovoljna tretmanom i kako joj je jedna od ukućanki uplela pletenice, pa je zbog toga napravila dramu. Njen zaštitni znak je duga kosa, a zbog cijele situacije, nemogućnosti da ima redovne tretmane i stresa kosa je postala oštećena i opada.

Podsjećamo, ono što je u prošloj sezoni iznenadilo mnoge je njena izjava da kosu pere samo kod frizera, (što je kontradiktorna izjava, jer je na njenom Jutjub kanalu predstavila kako pere kosu kod kuće i koje proizvode koristi), a znamo da je trenutno u rijalitiju “Zadruga”, gdje frizeri dolaze jednom nedeljno. Mnogi se pitaju kako joj kosa nedelju dana ostane čista i uredna. Da bi bila uredna i njegovana kosa mora da se pere dva puta nedeljno, a Dalila je prije rijalitija otkrila kako neguje kosu u kućnim uslovima pa nije ni čudo što ovo ne može da sprovede u rijalitiju.

– Kosa mi se masti u korijenu već nakon tri dana, zato je perem svaki treći dan. Ne koristim uvijek iste preparate, volim da probam nove proizvode i koristim uglavnom one koji su svima dostupni. Kosu šamponiram dva puta, zatim stavim pakovanje i samo na krajeve da mi se korijene ne bi mastio, držim je tri minuta i spiram. Držim kosu neko vrijeme u peškiru, zatim stavim neki od preparata za lakše rasčešljavanje. Koristim običnu plastičnu četku sa plastičnim zupcima i četkam je od vrhova ka korijenu, tako se manje čupa. Koristim neki od preparata za zaštitu od toplote koji stavljm prije nego što počnem sa feniranjem. Na kraju feniranja stavljam ulje na vrhove. Bitno je da imate dobar fen i četku i tu ste odradili pola posla – kaže Dalila.