DALILA PRENIJELA PORUKU PRODUKCIJE- KAMERE NE RADE, SVI NA ISPITIVANJE: Car ne može da vjeruje šta se desilo

Dalila Dragojević se sva važna hvalila Filipu Caru kako je pročitala, prema njenim riječima, ogromnu knjigu od dvestotinjak strana, čija je tematika inače – rijaliti.

– Oni svi znaju da imaju tajne koje mogu da unište državu. Desi se da im je nestalo struje i kao produkcija se oglasi, da izađu ispred gdje imaju reflektore. U toj knjizi je opisan svaki par, baš je dobra knjiga. Top je. Ovaj jedan ode u garderober, njega nema. Ova što ga je poslala po jaknu, krene da vrišti, on leži mrtav. Krv svuda. Svi razmišljaju kao šta se desilo – počela je Dragojevićka priču imitirajući vrisak.

– Koliko stranica ima knjiga – upitao je Car.

– Ogromna je, ima oko 200 stranica…Ne mogu oni ništa da znaju, kamere nisu radile, ne zna se ko ga je ubio. Tu knjigu odjednom počinje da priča inspektor. Kao pozvali su ih, nikad do sad nije bio u rijalitiju, pa onda priča kao sve što vidi. Sve isto kao rijaliti. On je sebi napravio kancelariju kao gdje će da ispituje te parove. Htio je da sazna te tajne, a ta njihova produkcija se bunila – rekla je Dalila pa otkrila još detalja:

– Rekao im je da mora da sazna da li je ovaj što sumnjaju da je gej, da li je nekoga ugrožavao. Pa sad kao kreće ispitivanje, a ne mogu ništa da dokažu, jer nemaju kamere. Ubijen je kao da ga je neko otresao o zid. Nema ni tragova, ni ničega. Knjiga, misterija…Na kraju se nije saznala tajna, nego se saznalo da je on bio povezan sa nekim. Ne mogu ti ispričati, dok ne pročitaš! Tajna je da je on bio sa tim što se predstavio da je sa suprugom, ustvari su bili u aferi – priznala je Dalila, pa mu je poslije prepričala i neki zanimljivi film koji je gledala.