DALILA U STRAHU I PARANOJI – PLAŠI SE IZLASKA IZ ZADRUGE: Evo šta je čeka napolju

Plaši se izlaska!

U toku radio-emisije “Sprrrdnja”, voditelj Stefan Karić ugostio je Dalilu Dragojević, odmah nakon Viktorije Mitrović.

– Čas si uplakana, čas si nasmijana. Šta se dešava sa Filipom? Objasni nam malo tu situaciju – upitao je Karić Dalilu.

– Znaš da smo raskinuli, nismo zajedno eto par dana. Juče je pravio zajedničko pile, jedva sam čekala da jedem. Oduševila sam se kad sam vidjela šta je napravio. Opet smo krenuli priču, Bacila sam tanjir, a bilo mi je žao, jer je piletina bila preukusna.

Došao je u bazen, nešto smo se raspravljali, pa me je povukao u bazen i tu je nastao haos. Meni je jučerašnji dan bio najgori. Juče sam bila gotova, tako sam se juče osJećala loše…U srIjedu, kad su bila pitanja gledalaca, ja sam napravila onaj haos sa njim.

Ne znam, sve mi se skupilo i sve me stiže. Moji jecaji su bili iz duše, od bola, jer ne mogu da vJerujem. Utiče na mene taj kraj, razara me da neću više spavati u tom krevetu i koliko god da sam se uželjela te porodice, toliko me je i strah. Imam neke paranoje… Pitao me je da popričamo, rekla sam da ne mogu – rekla je Dalila.

– Relanost ta neka koja te čeka – rekao je Stefan.

– Muči me, jer sam sigurna da će biti tako. To me ubija. Pokušala sam da se izvučem iz svega toga. Znam da to treba tako da bude. Ja znam da odavde kad izađemo, 80 posto prema 20 posto je da nećemo ostati zajedno. Znam da kada bude izašao, pa bude vidio neke stvari, pa sa svojom porodicom.

Znam da moram da nastavim sama. Moram sama da organizujem svoj život i imam strah od toga, da li ću se snaći. Sama pomisao izlaska odavde, mene razara. Meni Filip kaže: “Ja svog ratnika ne ostavljam samog”, nije poenta da ja tebe nazovem i kažem: “Treba mi to”.

Ja imam još ljudi da nazovem, ti meni trebaš da ostaneš uz mene šta god da bude. Ja znam čega je njega strah, a i on zna čega je meni strah i onda je to sudar titana – zaplakala je Dalila.

– Onda tako čujem kroz neka njegova izlaganja, kaže: “Boli me uho, izađem odavde, uhvatim 20, 30 riba i kao zaboravim ovu”. Možda sam se ja istripovala da me ne voli, pa se na to prebacim. Nisam više pametna, pustiću neka sve ide tako.

Saslušaću ga na najnormalniji mogući način. Biće onako kako je suđeno – rekla je Dragojevićka.