DARKO LAZIĆ PONOVO VOZI BEZ VOZAČKE DOZVOLE! Isplivao snimak na kojem pjevač DIVLJA PO PUTU

Pjevaču Darku Laziću 2013. godine trajno je oduzeta vozačka dozvola, ali on je s vremena na vrijeme bez obzira na to bio za volanom.

Sada je njegova izabranica na svom Instagramu podijelila snimak kako Darko ponovo vozi automobil. Kako je folker više puta imao problema sa zakonom zbog prekršaja za volanom, i ovog puta napravio je još jedan prekršaj u nizu.

Na snimku se vidi da Lazić vozi na putu do Praga, te postoji mogućnost da je polagao vožnju u drugoj državi, odnosno u Njemačkoj, o čemu je ranije govorio.

foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

On je 2018. imao saobraćajnu nezgodu i tada je vozio pijanom stanju i jedva izvukao živu glavu, te je tada isticao da više neće sjesti za volan.

– Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije – rekao je Lazić.

Podsjetimo, Dakro Lazić je 2013. godine vozio automobil istekle registracije, potom je dvije godine kasnije uhvačen kako divlja po putu 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom dijelu prijestonice.

foto: Printscreen: Instagram/_katarina_24

Zatim je iste godine nekokoliko puta uhvaćen ponovo bez dozvole i pod zabranom vožnje. Takođe, 2016. u mjestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano u tom dijelu saobraćajnice. Istog dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole.

Lazić je isto tako više puta bio kažnjen zbog nepromisnog parkiranja, i još nekoliko puta za vožnju bez vozačke dozvole.

– Darko je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine dobio je prekršajni nalog. To će mu pisati policija – rekao je izvor za “Blic” nakon jednog Lazićevog prekršaja.