DEJAN DRAGOJEVIĆ DONIO ŽIVOTNU ODLUKU: Ovo niko nije očekivao – VELIKO IZNENAĐENJE!

Ovaj dogovor pao je još u “Zadruzi”.

Dejan Dragojević pobjednik je pete sezone rijalitija “Zadruga” kom se tokom učešća u najgledanijem rijalitiju dešavalo mnogo toga! Osim bračnog kraha, on je pronašao i ljubav, a tokom brojnih uspona i padova uz njega je uvijek bio Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića.

Dejana je Lepi Mića bodrio i savjetima mu pomagao da pregrmi sve teške trenutke u “Zadruzi”, a već tada je Dejan shvatio koliko mu je dobar prijatelj Mića, pa ga je pitao da mu bude kum na krštenju!

I dok su mnogi vjerovatno pomislili da do toga neće doći, prevarili su se. Dejan će se krstiti 2. avgusta, a kum će mu biti upravo prijatelj iz rijalitija- Lepi Mića!

Pozvali smo Miću i on je za Pink.rs otkrio detalje krštenja Dragojevića.

To smo se dogovorili u Zadruzi, krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji dugovni vođa, a mislim da mi je Dejan povjerio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savjetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u “Zadruzi”. Mnogo sam sretan i počastvovan – rekao je Lepi Mića na početku razgovora.

Krštenje će biti održano u jednom od najljepših manastira, u manastiru Krušedol, a kršteno ime će mu biti Mitar. Biće to u krugu porodice.