DEJAN NAPUŠTA SRBIJU! DONIO JE ODLUKU: Spakovao kofere, ostavio Aleksandru

Nadoknađuju sve što su propustili!

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju uspio je da izgladi odnose sa svojom porodicom, sa kojom nije razgovarao nekoliko godina.

Medjutim, otkako se Dejan vratio svojoj kući trudi se da balansira izmedju porodice i nove djevojke, Aleksandra Nikolić. Iako su se Dejan i Aleks izjašnjavali da planiraju zajedničko ljetovanje, Dragojević je ipak odlučio da se prvo posveti svom bratu Davidu.

Dejan je rano jutros objavio video, na kom priča da ide pješke da budi Davida, jer su trebali da krenu na more u pet, a onda je uslijedio i njegov odgovor.

676-92

Foto:Printscreen

Budan sam ja, nego sam morao da širim veš i perem sudove jer sinoć nisam završio – objasnio je stariji Dragojević putem svog storija.

676-93

Foto:Printscren Instagram

Naime, njih dvojica su krenuli u Budvu, što smo saznali preko Dejanovog storija, a njima će se pridružiti još dva druga.

676-94

Foto:Printscreen Instagram

Iako je na samom početku današnjih objava David vozio, nešto kasnije je objavio snimak gdje Dejan vozi njegov auto. Njih dvojica su sve vrijeme slušali muziku, pevali i po svamu sudeći odlično se provodili.

676-95

Foto:Printscreen Instagram

Kako će izgledati ova pustolovina Dragojevića i da li se Aleks ljuti što nije sa njima, ostaje da vidimo.