DEJAN OTKRIO DA LI ĆE OTIĆI KOD HUSE U ŠEPAK: Evo šta mu najviše nedostaje

Ipak planira budućnost sa Aleks?!

U toku je emisija “Gledanje snimaka“, a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Dalile Dragojević i Filipa Cara iz hotela uoči prve bračne noći. On ju je pitao da li i dalje ima emocije prema Dejanu Dragojeviću, njenom bivšem mužu, pa su tom prilikom razgovarali o njemu.

Dejan je prvi dobio riječ.

ne bih ja to puno komentarisao, jer smo imali i mi igru istine. To je to, šta ja sada da kažem. Nisam nešto specijalno ni slušao. Ne poznajemo se eto dobro, gledao sam više koliko je bila dobra soba – rekao je Dejan.

Je l’ poznaješ ti nju – pitao je Darko.

Pa ne intresuje me…Ma daleko od toga da ću da idem u Šepak, jedva čekam da se probudim kod kuće. Nemam ja kuću u Šepku. Hvatala me prvo anksioznost, treba sesti sa tim ljudima poslije. Ja svojoj kući, ne intresuje me ovo ostalo. Rekao sam da je jedino da otklonim Aleksandri sumnje jeste kraj rijalitija. Ako je trebala moja najveća životna greška da se desi, desila se u pravom trenutku. Možda nisam normalan vizuelno, ali u glavi jesam. Tenzija je ovdje ozbiljna, a sad da ja glumim neko majmunisanje, nema potrebe. Idem svojoj kući poslije rijalitija, sa Aleksandrom planiram stvari, ali bacam fokus na sebe. Njoj ću pokazati i da je volim i da mi je na provm mjestu, iako možda ne pokazujem to – nastavio je Dragojević.

Aleks Nikolić je dobila riječ.

Imali su tu igru istine kao i mi. Ne znam šta da konkretno kažem…Ne smatram da Dalilu intresuje Dejan ni jedne sekunde. Od toga za tatu nema ništa, pritom se mnogo ružnih stvari desilo i reklo, pritom su umiješali i porodice. Rekla je na početku klipa da ne smatra da je uradila nešto loše. Jedino to smatram da…Aham, rekla je da joj nije žao, onda je to do nje – rekla je Aleks.

Ti si Dejanova partnerka, a Filipova bivša. Zašto Filip ima tu sumnju da će se Dejan vratiti Dalili – pitao je Darko.

Oni su se već jednom razišli, tad su govorili da neće biti jedno sa drugim, prosto je bilo očekivano to. Posle su se pomirili, a to niko nije očekivao, mislim da sumnja najviše zbog toga. Smatram da Dalilu zanima samo Filip, ali isto tako smatram da može lako da se zaljubi u drugog muškarca, jer se mlada udala i da je možda željna – nastavila je Nikolićeva.