“DEJAN SKINUO FASADU DA JE TO BIO IDEALAN BRAK” Zadrugari osuli paljbu po Dalili, otkriveno zašto se udala za Dejana

U toku emisija “Nominacije”. Vođa Stefan Karić za potrčke je postavio Dalilu Dragojević i Filipa Cara, pa zadrugari večeras biraju između njih.

Nakon što su tri nedjelje proveli u izolaciji, jedno od njih dvoje će se boriti za opstanak u Bijeloj kući. Voditeljka Dušica Jakovljević dala je riječ Marku Osmakčiću.

Filip i ja imao okej i dobar odnos, nije kao što je nekad bilo i malo je zahladneo posleij onog događaja. Kad gad mu nešto treba ili meni, tu smo jedno za drugog. Ovako je najbolje i najprirodnije da smo u okej odnosu. Imam korektno mišljenje o njemu i tako će ostati. Meni nije problem što je Dalila sve to radila, ostavila muža i opet se zaljubila ili igrala. Meni smeta to drčno ponašanje. Nije problem ni što ima taj stav, da ona sve najbolje zna i da je najpametnija, da je to tako. Kad smo tek ušli ona je pucala po svim mogućim djevojkama i čovjek bi rekao da toj ženi nema šta da se prigovori. Puno je pridike davala, a ispostavilo se mnogo lošije. Da je 20% istina ono što je Dejan ispričao, ti nemaš nikakv kredibilitet. Ja ću da pošaljem Dalili, a Cara ću da ostavim – rekao je on.

Naredna je nominovala Sanja Grujić.

Mijenjala se situacija, Dejan je iznio mnogo činjenica iz njene prošlosti, izdešavalo se ono između mene i Filipa. Ja o njemu imam najpozitivnije mišljenje. Vrlo harizmatičan dečko, našao se u nebranom grožnju i ne zna kako da se iskobelja. Normalno je da snosiš odgovorinost i da izguraš do kraja, pa da ta osoba ostavi tebe. Ja njima ne predviđam ništa lijepo, surovo sam iskrena. Mislim da mu se Dalila vratila poslije onoga sa Anđelom, kad je shvatila koliko trči za njim, a on je odbija. Filip se sad pravi lud, ali on zna da bi Dalila bila sa Anđelom, da je on htii. Dalila ne može kroz rijaliti da funkcioniše sama. Dejan je skniuo fasadu da je to bio idealan brak. Da bi se uništio loš brak ne treba kosmička ljubav, nego povod. Filip se našao tu da bi se stekla popularnost, a jedini povrijeđen je Dejan. Nije ni jasno što je to trpe, ali oprostiću mu jer je bio mlad i napokon je progledao. Dalila je vijređala ovde, Aleksandru za majku, pa je neko sa kim je provela pet godina iznio čime se bavila njena majka. Svjesni smo da je Dalila pogriješila u mladosti, imala je vjerenika i prekid trudnoće. Dejan je bio tu mladić koji je pristojan i trebala je da se opere, što je i postigla. Predstavio ju je kao normlanu ženu. Mi smo bili budale i dozvolili smo da nas oni prevare i svi smo kao zgroženi. Sačuvaću Filipa, a poslati Dalilu – govorila je Grujićeva