“DEKI, VOLIM TE!” U spavaćoj sobi u Šepku prizor koji slama srca: Pogledajte šta je dočekalo kada se jutros probudila

Dalila Dragojević, nakon teških deset mjeseci, stigla je u svoj porodični dom i prvi put nakon toliko vremena zagrlila svog oca za kojim je najviše patila tokom boravka u Bijeloj kući.

Bivša zadrugarka, koja je osvojila visoko drugo mjesto u “Zadruzi”, sa sobom je kao podršku povela i svoju drugaricu Marijanu Zonjić, za koju je istakla da joj je najveći prijatelj nakon svega što joj se izdešavalo.

Dalila je otkrila svoje prve impresije nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa Husom Mujićem koji je željno iščekivala sve vrijeme, ali i pokazala prizore iz svog doma u koji je kročila sa suzama u očima.

– Uf… Osjećam se jako čudno, nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju kojuj sam osetila… Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće… Sve me je to dotaklo… Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mjestu bilo, sve je očišćeno i mirisno… Jednostavno, ne mogu da vjerujem da sam ovde, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla… To je sve što mogu da kažem – govorila je Dalila kroz suze.

dalila-dejan-krevet

Nije poznato kako se Dragojevićka suočila sa uspomenama poput onih u spavaćoj sobi. Podsjećanja radi, Dalila je ranije u više navrata isticala kako prvo što vidi pored svog kreveta je natpis “Deki, volim te” i da su to prve riječi koje izgovara svako jutro kada se probudi.