DIREKTAN NAPAD NA BABU HUSU: Dejan otkrio sramotne detalje iz Daliline porodice

Dejan i Dalila Dragojević proveli su noć svađajući se, i ponovo pred milionima gledalaca otkrili prljavštine iz svog braka, a potom su se dotakli i porodica. 

Dejan je potpuno “izgorio” kada mu je novinar postavio pitanje vezano za Dalilinog oca Husa Mujića, pa je oštro udario po bivšem tastu, prema kome je sve vreme gajio simpatije.

– Kako reaguješ na komentar Husa Mujića, ‘šta si zapravo uradio bolje od Dalile’, rekao je kako se stalno vraćaš na Dalilinu prošlost, a ne gledaš Aleksandrinu? – pitao je Darko.

– A i on se upetljao u medije! Au, pa sad ćemo po i njemu malo jače i oštrije! Iver ne pada daleko od klada! Neka sebi nađe djevojku, pa nek napravi sebi još jednu ovakvu! Ima sada da budem ‘Nusret’ ima da ih cjepkam sve pa – pa – pa – govorio je Dejan.

– Na*ebao si, Mungose! Veruj mi da si na*ebao! Dobila sam sada snagu kada sam čula da mi je otac živ i zdrav! Sad ćeš da vidiš! – zaprijetila je Dalila. – Moj otac je više puta govorio ‘majka je jedna, idi kod svoje majke'… Mama ti je bila bolesna, zašto nisi išao da je vidiš? – pitala je Dalila.

– Rekao mi je tata da je bolje – odgovorio je Dejan.

– Ovaj čovjek nije otišao da vidi bolesnu majku! Ovaj čovjek je prodao svoju porodicu svojom voljom, mi smo ga tjerali da ide! Imamo treću sezonu pa možemo sve da vratimo! Sada sam prezadovoljna i jako ću se boriti do kraja! – rekla je Dragojevićka.

– Kako bi mu Dejane ti sada lično odgovorio? – pitao je Tanasijević.

– Ovo je smeće htjelo da me ukanali, govorio je da sam pro*tituka!

– Neka on prvo prezentuje svoje čeljade, pa onda neka spominje Aleksandru. Uključio se Huso u medije, ali sada ću ga ja još više uključiti – dodao je Dragojević.

– Neka budem najveća sirotinja, ali nikada nisam dala na svog oca. Nikada nisam dozvolila da mi otac bude žedan, gladan… Isti Goran Dragojević, kada je video da svom ocu perem noge i ribam pete, pa je rekao ‘kada ću ja ovo da doživim od Suzane?’ – govorila je Dalila.

– Neka kaže Huso zašto ne priča sa najstarijom kćerkom? Neka kaže zašto sinovi ne razgovaraju sa njim? – dobacivao je Dragojević.

– Ovo smeće laže, on je upoznao moju braću! Kad je kupio novi auto, došao je kod nas pa je to Dejan komentarisao i provocirao – govorila je Dalila.

– Šta misliš o čovjeku koji nije govorio sa sinovima? Šta misliš o čovjeku koji nikada nije upoznao unuče? – smijao se Dragojević.

– Isti taj Arafat, njen brat, htio je da se oglasi za medije i mene je zvao… On je prekinuo kontakt sa Husom, vjerujem da se on oglašava. On je čak snimio video gdje je rekao da mu Huso nije ostavio ništa ali da on ima svoje malo… Ima njih mnogo i niko ne razgovara – govorio je Dragojević.  Crkni, ne možeš mi ništa, raspadni se! Meni se otac javio! – urlala je Dalila.

– Da, moj brat se jeste naljutio kada nije dobio plac, smatrao je da ne može da se da plac samo meni nego da treba da se podijeli. Zvao me je i rekao je da ako već pravim kuću, treba da mu dam dio novca i isplatim njegov dio placa. Nisam još to vratila, ali sam mislila kada izađem odavde – izjavila je Dragojevićka.

– To je ona onda ‘otela’ za vas dvoje? – pitao je Darko.

– Nije ona otela nego Huso – odgovorio je Dejan

– Ma Darko, moja braća žive u Beču, njih ne zanima Bosna. Oni dolaze samo da vide mog oca ili kod suprugine familije… Moj otac je kupio taj plac, tu su bile dvije neke ruševime… Moj stariji brat je poslao 4 hiljade eura i pomogao mu je da kupi taj plac… To je dugo tu stajalo, a onda je moj otac kada sam bila sa njim, pitao zašto bi mi kupovali plac kad imamo ovaj… – govorila je Dalila.