DOSTA JE VIŠE LAŽI DOKTORA: Ovaj Lijek Za Štitnjaču Svi Imamo Kod Kuće

Svi mi imamo prilike da na prirodan način poboljšamo svoj imunitet i rad svog tijela, tako napitak čiji recept ćemo vam ostaviti u nastavku teksta poboljšava u kratkom vremenskom periodu rad štitne žlijezde, ali proed toga je jako bogat vitaminima, mineralima, kalcijem, i svim onim što naš organizam svakodnevno traži i treba.

Potrebno vam je svega nekoliko sastojaka a to su: 8 kašika izvorke, ali može i filtrirana voda, jedna šoljica sto postotnog soka od brusnice, suhi đumbir u odmjeru od tri do četiri kašikice, da napomenemo male kafene, 1 do 2 kašikice cimeta, isto male, jedna kašika muškatnog orašćića. Uzmite 3 do 4 narandže i stavite iz njih sviježe cijeđen sok a onda uzmite istu količinu limuna i iscijedite sviježi sok iz njega.

Vodu, sok od brusnice i začine staviti na vatru i čekati da proključa, potom pustiti na najmanjoj vatri da kuha jedno 15 do 20 minuta. Kada ste to završitli pomiješajte svježi sok limuna i narandže i dodajte smijesi. Ova količina napitka je predviđena da se popije i iskoristi u jednom danu.

(mirisicvijeca.info)