EKSPLOZIJA EMOCIJA U BIJELOJ KUĆI- ANĐELO OTVORIO DUŠU O EMOTIVNOM BRODOLOMU: “Teško je…”

Utoku je radio-emisija “Sprrrdnja”, a domaćin Stefan Karić ugostio je Anđela Rankovića, koji je progovorio o emotivnim turbulencijama i o svađi sa Jovanom Tomić Matorom i MC Aleks.

    Totalni preokret. Zadrugu 1 sam otpočeo onako kako jesam, a želio sam da ovom završim to neko poglavlje. Želio sam da pružim više tim komentarisanjem, ali eto od svega toga, totalna promjena. Bezvoljno sve. Želim da se ovo završi. Krivo mi je što su se desile situacije…

Ja sam prošle godine želio, pogrešio, pokajao se, ali sam ulazio u to svjesno. Ja sam bio sa Sanjom i napravio to što sam napravio, ali se sada nalazim u situaciji da nemam namjeru, ni narav, ni želju, a nalazim se u situaciji gdje smo i ona (Matora) i ja istraumirani zbog prošle godine.

Ja sam neko ko umije da prihvati kritiku i ko umije da se osjeća loše zbog stvari zbog kojih treba – počeo je Anđelo.

Misliš da griješi kad je MC Aleks u pitanju – pitao je Karić.

Nisam ni znao da ćeš da me zoveš… Ne ne krijem ništa, stvarno nikad nisam video od Aleks da me gleda na taj način, a ja je ne znam, nisam u njenoj glavi, ali nisam glup ili budala, da ne mogu da vidim tako nešto. Nisam obraćao pažnju, niti bih ikada pomislio da može da dođe od strane Aleks da to ide tako.

Mislim stvarno da to nije to, ali ako je Matora sumnjala u Aleks, najbolje je bilo da je ona to njoj rekla. Da raspravi sa njom, smatra da je tako, pa da dođe i da mi kaže da misli da se sviđam Aleks. Sanja i ja smo se družili i provodili vrijeme i bilo je očigledno da će se nešto desiti. A ovdje mi je krivo što nismo stopirali – pričao je Ranković, ali je Matora uletjela u radio:

Niko nije pričao sa mnom, da bi neko ovo pričao. Poenta priče je da sam ja pitala Aleks zašto sve to. Smetale su mi stvari, a kad god mi je smetalo, ja sam zamjerila. Kad se desilo ono na žurci, rekla sam da se tada nešto dešava. Zamisli kada bih ja, da ti ne bi proživio stres, ne bih zamjerila osobu koju volim. Na snimku se vidi da sam mu ja lijepo prišla, od riječi do riječi. Anđelu se drugi put dešava. Ne treba da mi ćuti svakako. Druga stvar, Anđelo je imao jednu ozbiljnu grešku prema meni.

Meni onaj snimak i pitanja ne izlazi iz glave. Anđelo je meni prećutao da je bio poljubac, pa mi je pokazao poruke kad smo izašli, sa Sanjom kad je bilo. Čudno mi je bilo, evo kako ja sada razmišljam, kako je moguće da Šopićka tri puta pita jednu stvar, a ona se ne sjeća, a Anđelo se sjeti kasnije – govorila je Matora, dok je Anđelo napustio radio, pa je ona nastavila:

Nema potrebe da se glume neke priče. Ne, ono što sam osjetila da treba da uradim, ja sam uradila. Koliko puta ja treba da kažem da nisam primjetila ništa od strane Anđela? Ja generalno nemam povjerenja u Aleks još od Čorbe, Dina. Ja bih sada lagala tebe kad bih rekla da mi onaj klip ne izlazi iz glave.

Osjećam se i ja loše kad napravim grešku, sam je htio svađu sa Đedovićem, sve je sam. Jedino gdje ja osjećam krivicu, jeste što sam ja pukla na žurci. Ja ne povlačim to da se on kaje, znam da se kaje, ali poslije svega što se desilo je da ne možemo da budemo drugari. Ja sam njega pustila u svoj život, moji najbolji drugari su i njegovi, živio je kod mene u stanu. Ne želim da imam kontakt ni sa njim, ni sa njom – rekla je Matora.