EVO KAKO IZGLEDA FILIPOVA KUĆA U CRIKVENICI, LUKSUZNI DOM S POGLEDOM NA MORE: Prozivali ga da dolazi sa sela, a sada mu zavide

Pokazao svima da ne živi na selu.

Bivši rijaliti učesnik Filip Car stigao je u svoj dom u Crkvenici i pokazao kako sve izgleda.

screenshot-6

On je nedavno istakao kako dvije godine nije bio kući i da je poželio sve. Filip je snimao dnevnu sobu i kuhinju koje su sređene po posljednjoj modi i ogromnu terasu. Svuda po sobi bile su dečije stvari. Naime, njegova sestra ima bebu pa otud puna soba dječijih igračaka i opreme.

“Da li sanjam ili sam tu?”, zapitao je Filip koji je kući otišao bez Dalile Dragojević sa kojom je raskinuo poslije rijalitija.Podsetimo, Dalila i Car raskinuli su zbog njegove porodice koja ne podržava vezu o čemu je Filip javno govorio.

screenshot-7

Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji vidjeli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u “Zadruzi”…

Ja nakon mnogih savjetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Donio sam odluku da definitivno okončam taj odnos – rekao je Filip Car za Pink.rs.

screenshot-9

Filipa je kući dovezao drug Stefan Šebez, a Car je i njega usnimio ovog jutra.Da mi niko ne zamjeri, često su me prozivali da dolazim iz sela, pa rekoh da snimim malo njivu sa traktora – napisao je Car.