EVO ŠTA JE BILJANA REKLA O ŽESTOKOJ SVAĐI DEJANA I DALILE: Oglasila se i odgovorila BABI HUSI

Dalila i Dejan Dragojević imali su još jednu žestoku raspravu tokom podjele budžeta Stefana Karića, a haos se nastavio u za vrijeme emisije “Izbor potrčka”.

Njih dvoje iznijeli su sav prljav veš iz svog braka, zbog čega su svi ostali u šoku. Sada se tim povodom oglasila Dejanova majka i dala svoj sud o brojnim optužbama koje su izrečene.

Kakvo je vaše mišljenje o brutalnoj svađi koja se desila između Dalile i Dejana? Da li ste vi upućeni u tvrdnje koje je Dejan iznio o njoj?

– Mogu reći da Dejan u jučerasnjoj raspravi ništa nije slagao. Ima on mnogo toga da kaze i ja vjerujem da će reći dosta toga.

Dalila je sinoć po prvi put javno rekla da je Dejan zbog nje promijenio vjeru. Da li znate nešto u tome i da li vjerujete u njene tvrdnje?

– Što se tiče vjere, nije promijenio vjeru, samo je živio u takvom okruženju, gdje su vjerski običaji takvi kakvi su i on je kao neko ko živi sa muslimankom poštovao sve njihove običaje i zanimalo ga je sve što se tiče te vjere. Tako je spoznao i njihove molitve i riječi koje smo čuli da izgovara i vjerovatno išao u dzamiju. Ja se sjećam da sam sa školom išla na ekskurziju u Banjaluku i Sarajevo i da smo se svi izuvali i ulazili u džamiju. Nikada niko nije pravio problem, niti je to bilo nešto strašno. Bog je jedan, isti kod katolika, pravoslavaca i muslimana. Samo jedan, ali svaki narod ima svoje običaje. Dejan ne može biti crnac, Amerikanac, rom, musliman, Dejan je Srbin, pa može da se izprekrsta kako god hoće.

Dalilin otac Huso Mujić izneo je tvrde da se bavite vradžbinama, kako to komentarišete?

– Smiješno mi je kad pročitam tako nešto o sebi. Da li ja ličim na nekog ko radi bilo kakve vradžbine ili na takvu liči Emina? U životu se nikad nisam bavila takvim stvarima, niti bilo šta o tome znam, niti imam vremena da o tome razmišljam. Huso zna šta radi njegova bivša žena, pa vešto prebacuje na mene, ko zna sta mu ona priča. Nikada nisam bila u kontaktu sa tom porodicom i ne zanimaju me, a to da ja vračam stvarno mi je nebulozno, pa valjda bih izvračala da vratim sina jos prije više od četiri godine svojoj kući. Kakva Husina luda izjava.