FIZIČKI NASRNUO NA ZADRUGARKU – POLICIJA ODMAH REAGOVALA: Neviđeni skandal u Bijeloj kući

Ana Jovanović danas cijeli dan priča o bivšem dečku Nikoli Iliću. Nakon što je otkrila zadrugarkama da ima pakleni plan, ipak se slomila i završila u suzama. Lepi Mića pokušavao je da je utejši, a onda mu je ona priznala da je od bivšeg trpila fizičko na-sile.

– Kako da me ne boli? – plakala je Ana.

– Neko da dođe na TV i priča, koja je potreba? – pitala je Nevena.

– Ljudi su takvi. Treba da paziš sa kim imaš posla. Uvijek će biti tračeva, to je normalno. Je l’ njen dečko uradio nešto novo? Prošle godine je za Maju Marković pričano svašta, a ona se udala i rodila dijete, to je kad te neko voli. Vi birate partnere, a ne ja – govorio je Mića.

– Meni ovo nije novo stanje, imam s vremena na vrijeme. Pogrešila sma što ovo srčano doživljavam. On sigurno vidi da ja plačem, pa on nastavlja, jer se hrani. Gotovo je sad, isplakala sam se 100 puta i lomila. Mene ne boli ovo jer ja hoću da se pomirim sa njim – govorila je Ana.

– Da bi nešto mogla da kažeš, moraš da budeš čista – dodao je Mića.

– Ja njega nisam prevarila, pa da je on povređeni muškarac. Mi smo bili četiri godine zajedno, ne znaš kakve gluposti mi je pravio. On je mene tukao, znaš šta mi je sve radio, a ja sam to još tad prijavila policiji – nastavila je Ana.

– Što si onda bila sa njim? – upitao je Mića.

– Zato što sam budala. Znaš ti šta je on meni sve uradio, pa sam ćutala. Sve to ima zapisano… Ja sam njega volela. Šta imam što sam bila čista i nisam mu vraćala? Evo ovo sam dobila. Ja njega ne volim, da ga volim bila bih sa njim i ne bih ušla ovde – govorila je Ana, a sve poslušajte u videu ispod