FRAN OTKRIO IZ KAKVE PORODICE DOLAZI MARKO OSMAKČIĆ: Sada je sve jasno – OVO JE RAZLOG LAŽNE SAHRANE

Bivši zadrugar Fran Pujas nakon izlaska iz rijalitija progovorio je o bivšoj djevojci Eleni Kitić, Marku Osmakčiću kao i o navodnoj vezi sa Sandrom Čaprić.

Na početku Fran je progovorio o trenucima koje je proveo u zatvoru.

“Hapšen sam, prvi put tri i po mjeseca, drugi put mesec dana. Malo sam čitao knjige, odmarao. Imao sam optužnicu za razbojništvo, lažno sam bio optužen, ne bih pričao o tome i ne bih spominjao ime. Odbačene su obe kazne”, rekao je Fran na početku u emisiji “Premijera-vikedn specijal”, a onda progovorio o Eleni Kitić:

“O odnosu sa Elenom ne volim da pričam. Nisam upoznao Mileta Kitića, bio sam kod njih kući ali ga nisam upoznao. Gluposti su da sam živio od nje, viđali smo se i bilo nam je lijepo. Posljenji put smo se čuli u februaru, a kada sam izašao iz Zadruge nismo stupili u kontakt. Nakon završetka našeg odnosa čuo sam neke priče, ali nije istina da smo raskinuli zbog Vojaža”, rekao je Fran.
Fran je progovorio o pjevačici Sandri Čaprić i vezi sa njom.

“Sandra Čaprić i ja nismo bili u vezi, samo smo taj jedan dan bili zajedno. Ne znam kako je nije sramota da se tako ponaša, mene je sramota što postoje takvi članci o meni. Ta cura je toliko gluposti ispričala. Ona sve laže, mi smo samo bili na bazenu i poslije smo otišli. Mene je sramota da me upliću u te stvari”, rekao je on.

Fran o Marku Osmakčiću nije imao lijepih riječi.

“Užas, katastrofa. Zamisli koliko moraš biti lud da ti radiš lažnu umrlicu. S obzirom na njegovo ponašanje sve se moglo zaključiti da je takav i da potiče iz takve porodice, to svi drugi vide tako. Ostajem da živim u Beogradu”, zaključio je Fra