FRAN PUJAS POZNAJE MATEU L KOJU JE SPOMENUO MARKO OSMAKČIĆ? Svi detalji o lažnoj sahrani, EVO ŠTA JE PORUČIO VIKI

Fran Pujas je posjetio redakciju portala Pink i otvoreno progovorio o svim temema, a na samom početku razgovora mi smo ga pitali kako se osjeća nakon izlaska iz rijalitija i kakvi su mu planovi na dalje.

Kakvo je tvoje mišljenje o aktuelnoj temi lažne sahrane koju je organizovala porodica Osmakčić?

– Užas, katastrofa, morbidno, bolesno. Izašao iz rijalitija 30 dana pred kraj, sada nema poente, da je izašao bar za Novu godinu. To je kazneno djelo, zamisli njegov šok kada je to čuo i onda mu kažu da nije čovejk nije um-ro. Užas – bio je zgrožen Pujas.

Na šta li je sve spreman Franjo? Marko je pominjao situaciju sa Matejom L., da li je ti možda poznaješ?

– Čuo sam, pročitao sam na portalu sve, ja ne poznajem nju, u Zagrebu ima dosta Mateja. Ne mogu da vjerujem da je to uradio. Otac mu je spreman na sve, vidio sam stori gdje snima tatu, užas. Oni su ponosni, hvale se. Katastrofa – zaključio je Fran.

Viktorija je juče abor-tirala, šta misliš o tome?

– Mislim da je sama kriva, sama treba da odluči šta će da napravi, njena muka njen život. Znala je šta radi, podržao bih i jedno i drugo. Imaju i pozitivne i negativne strane. Zamisli da ti je tata Marko Osmakčić koga neće da viđa, ona ima još jedno dijete. Podržao bih šta god da odluči, ali mi nije žao. Imaju odn-ose bez zaštite, ali treba da paze. Oni tako kao čude se kada zatrudni – rekao je Pujas.