FRANJO OSMAKČIĆ OTKRIO KO JE MATEA L. : “Bila je 2 godine starija od njega”, JEZIVO

Strava i užas!

Nakon što je Marko Osmakčić na morbidan način napustio “Zadrugu”, kada je njegova porodica lažirala smrt njegovog oca, Franje, u medijima se danonoćno spekulisalo da ovo nije prvi put da je porodica Osmakčić počinila stravična dijela.

Naime, u više navrata se uz prezime ove kontroverzne porodice pominje ime Matee L., koja je prvi put spomenuta nakon što je saznao da je Viktorija Mitrović trudna, a Marko je u rijalitiju sopstvenog oca nazvao monstrumom i uporedio ga s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, te je apelovao na njega da “ponovi postupak” kao sa Mateom L. iz Zagreba.

Kako se u medijima pisalo, pomenuta Matea je zatrudnila jako mlada sa Markom, ipak htela da zadrži bebu, ali je porodica “Mengele”, na sve načine vršila pritisak na nju, preijtili joj i ucjenjivali, pišu mediji.

Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio bizarne detalje njihovog odnosa.

– Matea Lovrić, živjela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dvije godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Mateja ga je samo na drugačiji način rastrzavala. Da se borila za Marka, vjeroatno bi se izborila, tj. da ga je istinski voljela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspjehu u tenisu, puno ga je koštala… – stoji u objavi Osmakčićevog oca, Franja.