“GAĐAO JE MOJE DIJETE FLAŠOM, HTJELA JE DA ZOVE POLICIJU!” Ana otkrila nove detalje HORORA iz života sa Zvezdanom

Ovo prelazi granice ukusnog.

Svoj razgovor u toaletu Bijele kuće, već satima vode Ana Ćurčić i Zorica Marković. Ne postoji tema koje se nisu dotakle, a na red je došlo i Anino prisjećanje životnog perioda kada je Zvezdan Slavnić boravio u zatvoru, izdržavajući kaznu na koju je tada bio osuđen.

– On kad je bio četiri godine u zatvoru, ja sam imala slobodu da gledam televizor do kada hoću, a da ne razmišljam da li sam mu dovoljno pažnje posvetila. Da pričam sa drugaricom na telefon pet sati, koliko hoću, bila sam ograničena – započela je Ana.

– Ako ti kažem da je on bio ljubomoran na moju decu koliko ih volim. Moja ćerka, pre nego što će on da uđe, rekla je od A do Š sve mu sasula u lice. A to veče je bilo vrlo vrlo neprijatno, ona je mene pokupila i ja sam otišla da spavam kod nje. On je sedeo onako nadobudan pored nje i mene, pa mu je rekla za Saru sve i kakav je on otac, pa kako ona svoju majku gleda. Ona mu je to rekla, znaš kako zaštitnički prema meni. Ona mi je rekla da kupim stvari i da idem sa njom i da neću spavati tu, on je gađao flašom odmah. Dete mi se treslo, odmah mu je rekla da će da zove policiju, on odmah panika i kreće: “Cinkaroši”. Kada se dešavalo sve ovo, moje žensko dete pričalo na nivou kao ti i ja. Nema gore stvari nego videti nesrećnu majku – rekla je Ana kroz suze.

– Nisu slučajno deca degenerativna kad ovo gledaju – rekla je Zorica.

– A zamisli tek kada deca sa majkom to prolaze – rekla je Ana.

– Neka mi da Bog koliko god da poživim, ja ću posvetiti tebi – rekla je Zorica.

– Šta život donosi? Da ja sedim na klozetskoj šolji u “Zadruzi 6”. Ja sebe mogu da nazovem žrtvom psihičkog i fizičkog maltretiranja i teške manipulacije – rekla je Ana.

– Toliko sam, ne znam, kao nekada kada sam se radovala da ću da snimim album, sad se radujem ovome – rekla je Zorica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.