HITNO SAOPŠTENJE MARIJE KULIĆ – OBJAVILA ŠTA SE DESILO SA MILJANOM: Nakon izlaska iz Zadruge desilo se neočekivano

Majka bivše rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se nakon što je Jelena Batos na društvenim mrežama objavila prepisku sa Miljanom u kojoj je Kulićeva traži novac.

Naime, Marija se oglasila za Telegraf i otkrila da ona i Miljana trenutno rezervišu kratu za Istanbul kako bi kupile ljetnju gardereobu, ali i završile neke poslove, te da kod njene ćerke krize nema kao i da poslova ima sa svih strana.

– Upravo rezervišemo let za Istanbul da kupimo letnju garderobu i posao da završimo. Miljana je zeza, evo smeje se. Ima para koliko hoće. Poslovi sa svih strana, kirije, apartmani su non-stop puni. Zeza Miljana sve redom i smeje se evo. Neka piše, hoće jadna malo medijske pažnje, pa neka je – rekla je Marija i dodala da Miljana hoće da učini da drugi dođu do pažnje preko nje:

– Hoće Miljana da učini drugima ako im je potrebna pažnja, a ne zanima je šta pišu o njoj. Samo se smeje. Mi i ne vidimo ko sta piše, samo nas obaveste mediji i mi pucamo od smeha od Miljaninih gluposti.

Marija je takođe rekla i da će Miljana sledećem rijaliti učesniku koji joj se budi javio ponovo tražiti novac kako bi mogao da objavi prepisku na društvene mreže.

– Kaže kad joj se javi sljedeći rijaliti učesnik reći da joj treba 300 do 500 da objave na Instagramu prepisku, haha. Miljanina posla. Šta da joj kažeš kad joj je smiješno – rekla je Marija i dodala:

– Neka je, šta će. Ja kazem Miljani da se ne javlja budalama, ona kaže, greota, treba joj pažnje, zato mi piše da bi objavila dopisivanje, a ja se zezam, pusti je – rekla je Marija.