HVALA VAM, ALI DOŠAO JE KRAJ: Marija Šerifović Se Javno Oprostila, Hiljade Ljudi U Čudu I Bez Teksta

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da prestane da snima vlogove za Jutjub, što je izazvalo tugu među njenim fanovima.

Marija je na jesen 2020. godine, tokom pandemije korona virusa, počela da snima vlogove u kojima je prikazivala najzanimljivije momente iz svog života, što je naišlo na odlične reakcije njenih obožavalaca.

Videi su se gledali u velikom broju, a Marija je na ovaj način uveseljavala hiljade i hiljade ljudi. Međutim, budući da je juče objavila 100. video po redu, donijela je odluku da on ujedno bude i posljednji.

“Moram da priznam, ovo nije 100% odluka, svi u mom okruženju ne žele da završim. Ali kao što ste vidjeli, počela sam da radim novi album i želim tome da se posvetim. Sve na stranu, želim da vam se obratim i kažem veliko i ogromno hvala, što ste za 100 videa bili moj Jutjub komjuniti. Bilo je svega i svačega, ja sam u ovome uživala, hvala vam i volim vas”, rekla je Marija u svom videu, ali je dodala da ipak postoji šansa da se predomisli i nastavi da snima, ako fanovi uspiju da je ubijede u to.

Ona se posebno zahvalila mami Verici Šerifović, koja se često pojavljivala u njenim vlogovima, a ostatak ovog, za sada, posljednjeg videa, bio je sačinjen od najzanimljivijih momenata koji su nastali u protekle gotovo dvije godine.

“Ovo je trenutak kada ćemo svi zajedno da se podsjetimo šta smo gledali u proteklih 20 mjeseci”, rekla je na kraju Marija.

Izvor: Lepa&Srećna