ISPLIVALI DETALJI RAZGOVORA MARKA SA PSIHOLOGOM PRIJE SAMOG BIJEGA IZ ZADRUGE: O ovome se nije znalo!

Otkriva ekskluzivno za portal Srbija Danas!

Marko Odmakčić iznenada je napustio rijaliti program “Zadruga” kada je porodica javila produkciji da je njegov otac, Franjo Osmakčić, preminuo. Međutim, nakon par dana ispostavilo se da je porodica lažirala smrt kako bi izvukla ovog takmičara iz rijalitija.

Ekipa portala Srbija Danas.com ugostila je Draganu Ivanović, psihološkinju koja je razgovarala sa Osmakčićem i Viktorijom Mitorović pred njegov bijeg iz “Zadruge”.

Dragana je ušla na imanje i na Rajskom ostrvu razgovarala sa ovim ljubavnim parom o Vikiinoj trudnoći. Marko je otvoreno u rijalitiju govorio o odnosu sa svojim ocem i rekao kako je uvijek imao oslonac i podršku u njemu, ali je takođe osjećao i pritisak da se dokaže u svijetu tenisa. Koliko taj odnos sa roditeljem danas utiče na donešenje odluka u njegovom životu?

– Vidjelo se da je njemu očinska figura veoma jaka i bitna, čak je i tokom razgovora sa mnom spomenuo kako je njega otac branio. Nismo detaljnije ulazili, nismo imali toliko vremena, razgovor je trajao oko 45 minuta. Kako je on uticao na njegov život, da je ustvari bitno što je on bio u njegovom životu i da on isto tako smatra da treba da bude u životu svog djeteta, što on ne bi želio sa Viktorijom. Mislim da na njega dosta utiče mišljenje oca. Njemu je onog momenta bilo dosta važno šta će njegov otac reći po pitanju događaja koji se desio, a to je da je Viktorija u drugom stanju.