IZBAČEN IZ GRANDA – SAŠA POPOVIĆ DONIO ODLUKU: Ovo se ne oprašta

no što je pjevač iz “Zvezda Granda” uradio, kosilo se sa pravilima ugovora.

Saša Popović je jedan od uticajnih biznismena kada je muzička scena u pitanju, pa je tako svojevremeno jednog pjevača ,,Zvezde Granda” izbacio iz diskografske kuće, a razlog je bio što je prekršeno jedno od osvnovnih i najvažnijih stavki u potpisanom ugovoru sa “Grandom”.

gsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtudnn01eqv8vndm0zdk5nza3zgm2nzqwnzuynzi0zmq5zjm2mda3mtyuanbnkpmczqjcajmczqjcaighmae

Foto: printscreen

Naime, pjevač Renato Henc šokirao je priznanjem u javnosti da je izbačen iz ,,Grand” produkcije, a on je ispričao i da je prekinuo saradnju sa Popovićem.Henc je bio finalista treće sezone ,,Zvezde Granda”, nekoliko godina je snimao pjesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promijenilo i desilo se nešto neočekivano.

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji “Zvezda Granda” potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznao je Renato tada i dodao:

– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa “Grandom” samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pjevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pjevam. “Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe”, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pjevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u “Grandu”. Do tada ću pjevati svakom ko me bude pozvao! – izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pjevanjem, a to čini i danas. On je sada dio izdavačke kuće “PGP-RTS”. Iako je tokom takmičenja “Zvezda Granda” ugavnom izvodio narodne pjesme, a potom i snimao numere takvog žanra, one je promijenio muzički pravac i sada snima pjesme u pop maniru.