KĆERKA SAŠE POPOVIĆA JUČER NA SVADBU OBUKLA ODIJELO OD 200 EURA: Ima milione, a evo kako izgleda (FOTO)

Otac joj je milioner ali ona ipak sama zarađuje

Kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović izazvala je veliku pažnju javnosti na svadbi polubrata Danijela.

Naime, Sašina i Suzanina djeca poznata su po tome da su skromna te da se rijetko pojavljuju u javnosti.  Iz tog razloga nasljednicu direktora “Grand” produkcije i poznate folkerke skoro nikad ne viđamo u medijima. Juče je bila jedna od rijetkih situacija kada je Aleksandra pristala da izađe pred kamerama i odmah je ostavila utisak na sve.

Pogotovo zbog odabira odijevne kombinacije, budući da su mnogi prokomentarisali da je ćerka jednog od najbogatijih ljudi u našoj zemlji odlučila da obuče komplet od 200 eura.

foto: Instagram

I da zaista ne želi ne voli da pokazuje da su joj roditelji imućni,pokazuje i time što radi i trudi se sama da zaradi za sebe dinar. Uprkos bogatstvu u kom je odrasla, nije se libila da i sama pokrene biznis od kojeg bi mogla da živi.

aleksandra-01-830x0

foto: Telegraf.rs

popovic-aleksandra-830x0

foto: Instagram

– Nju ne zanima da radi u “Grandu”. U drugim je vodama, a sin je tonac u “Grandu”. Kad završi studije, videćemo – izjavio je za Blic Saša Popović na pitanje o nasljednici.

Međutim, ono što je poznato je da je Aleksandra (22) napustila fakultet i da je umjesto da se školuje, odlučila da krene da zarađuje.

Ona je završila kurs za manikir i pedikir i trenutno je fokusirana na uljepšavanje žena.

sasapopovic080320220036-830x0

foto: ATA Images

– Ona je skromna. Rekla nam je: “Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim”. Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svijetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa… Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu djecu, takav je i sin, a takva je i ona – ispričala je Suzana Jovanović kada su je pitali za proslavu kćerkinog 18. rođendana.