KO JE PRVI MUŽ SA KOJIM SUZANA JOVANOVIĆ IMA SINA: Udala se u 17. godini, brak je trajao samo 7 mjeseci!

šijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar i potom uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini, pisao je jednom Alo.

Dobili su sina, ali su se razveli samo sedam mjeseci nakon rođenja Danijela, pa se tada pjevačica vratila u porodični dom.

Danijela je Saša prihvatio i odgajio kao svog sina!

foto: Kurir.rs

— Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gdje god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pjevačica svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni riječ o svom biološkom ocu.

— Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čovjeka i vjerujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana prije nekoliko godina.