KO JE ZAPRAVO MARKO OSMAKČIĆ: Po čemu je bio poznat prije skandala u Zadruzi i lažiranja očeve SMRTI?

Niko nije mogao očekivati da će se u ovako negativnom svjetlu predstaviti…

Bivši takmičar “Zadruge” Marko Osmakčić dugo će se pominjati u javnosti, a atributi ‘prevarant’ i ‘nasilnik’ teško da u sebe mogu sažeti sve po čemu se istakao ovaj mladić u popularnom TV formatu.

Domaću javnost je i sablaznila činjenica da je nekadašnji stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima učestvovao u lažranju smrti rođenog oca Franje Osmakčića, te na taj način izašao iz rijalitija u kom je napravio dijete emotivnoj partnerki Viktoriji Mitrović.

No, niko nije mogao očekivati da će se u ovako negativnom svjetlu predstaviti mladi teniser koji je 2021. godine ušao u “Zadrugu 5” uz brojne pohvale i očekivanja.

Osmakčić ima karijeru na visokom juniorskom rangu 41. Ušao je u treće kolo singla “Australijan Open 2015” za dječake. Godine 2015. je pozvan u švajcerski “Dejvid Kup” tim.  Marko je učestvovao u švajcarskoj verziji rijalitija “Udavača”, gdje je osvojio treće mjesto.

Rođen je 10. avgusta 1998. godine Vinterturu u u Švicarskoj. Njegov otac Franjo porijeklom je iz okoline Brčkog, a majka Dubravka je iz Zagreba. Ima starijeg brata Maria.

Odmah po ulasku u “Zadrugu” novog takmičara okarakterisali su kao zavodnika, a već je počelo da se šuška oko njegove akcije u karantinu sa više cimerki, te da su se sukobile kako bi dobile njegovu naklonost. Prilikom početka svog takmičenja, Osmakčić je istakao da mu se dopada Stanija Dobrojević.