LOMI SVE PRED SOBOM – CAR BACA STOLOVE ZBOG DALILE: Ori se cijela kuća

Za vreme kratkih reklama Filip Car je počeo da bijesni na Dalilu Dragojević zbog svojih komentara za Sanju Grujić i Anu Jovanović, on je ustao i bacio sto koji je bio ispred njih, a onda počeo da urla po imanju.

Ti si je*ao i natovario meni na leđa – vikala je Dalila.

Ja govorim osam mjeseci nemoj, nemoj da pretiš ljudima da ne bih je*o mamu ni tebi ni njima. Govorim ti osam mjeseci da ne daješ na značaju, ja sam dao na značaju svima. Da nije bilo mog ku*ca ne bih bilo ni njih dve – vikao je Car.

Ti ćeš meni da daješ na značaju – rekla je Dalila.

Osam mjeseci, ja jedno te isto govorim, gad je tjera me da se svađam, ali ja bih rekao da je čovek da hoće sve suprotno, ali nađe se žica – prišao je Car ponovo Dalila.

Ne vidim te, idi je*i i daj na značaju – rekla mu je Dalila.

Ja ti govorim da sjedneš i kada završe onda ustaneš i kažeš, ja mogu da se ne svađam, a najlakše mi je da ih napušavam. Neću da se svađam, neka drugih hoće – vikao je Car.

U pravu si – rekla je ona.

Normalno da jesam, ja sam Bog! Ti to ne misliš tako, ti to kažeš preko pi*ke – vikao je Car.

Filipe, ja gledam da bude što prijatnije, ti pričaš da sam ja tebe oralno zadovoljila, Dalila priča celoj kući, neka odj*be – prišla je Sanja Caru.

Jać ću da polupam ciijelu kuću, dizanje na pretnje, smijanje, pa šta sam ja ovdje je*ote – vikao je Car.

Ni jednom nije rekla, hajde po njegovom da idemo, pa da me posluša – nastavio je da viče Car.

Drama kvin, dok rješavaš probleme sa cijelom kućom, to nije pravo. Prevrće on stolove zbog drugih stvari – vikala je Dalila.