MARKO JE HITNO IZVEDEN IZ ZADRUGE NAKON TEME O ZAGREBU – VELIKA TAJNA IZ PROŠLOSTI: Evo šta je uradio

Zadrugari su zajedno sa Milanom Miloševićem u emisiji “Izbor potrčka” nastavili da komentarišu skandalozan postupak porodice Osmakčić. Riječ je sljedeći dobio Nikola Grujić Gruja.

– Ovo je šokantno za sve nas. Ako je Viktorija donijela sama odluku da ode na kir,,,etažu, nikakva informacija ne treba da je poremeti i da to ne uradi iz inata. Moja teorija je da je plan Osmakčića propao. Meni je Viki ispred vrata rekla prije par dana da će odraditi kire…tažu danas. Oni su vjerovatno mislili da će po “Zadruzi” kružiti informacija da je njegov otac preminuo i da će Viki to podstaći na odluku. Smatram da su taj razgovor čuli, da je kir..etaža planirana za ponedeljak, zato su stavili da sahrana bude danas popodne – pričao je Gruja.

– Gijrešiš, oni su odmah morali da stave datum na umrlici, a Viki tad još nije donijela odluku – reklo je nekoliko zadrugara.

– Da Marko ono nije rekao, ja bih dijete rodila. Taj odlazak njegov meni nije pomogao, nego samo odmogao. Evo, kad nije tu, ja bih dijete rodila iz emocije prema njemu. Manja mu je korist što ga je izveo. Možda bih ja mirnim dogovorom donijela odluku – istakla je Viki.

– Kad je Marko počeo da priča o nekim stvarima, to o Zagrebu, to je bila hitna odluka njegovog oca da se Marko izvede, da se ne bi ta tema produbljivala – istakao je Gruja.

– Da, da ne bi Marko detaljnije objašnjavao šta je toj djevojci radio. On je Marka izveo zbog sebe, a ne zbog mene. Meni novac ne treba, ja ću da zaradim. Sve i da prodajem svoje tjnelo, to su čiste pare, mene pare ne zanimaju. Ja sam mu nudila da potpiše, da se odrekne djeteta, da na miru ode u Švajcarsku, ne bi morao ni da pozove dijete. Ja sam kriva što sam se u pogrešan izbor zaljubila, to je on meni pokazivao. Sama sam kriva što sam se u takvog zaljubila. Čak sam žalila sebe što ga nisam pustila kad je odlazio u druge odnose. Nije zaslužio da mali nokat pomjerim za njega – dodala je Viki.

Podsjećanja radi, Marko se jednom prilikom, neposredno prije ijvesti o lažiranju smrti, obratio svom ocu sa riječima da ponovi isti postupak kao 2016. godine u Zagrebu.

– Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psiho.pata… Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati ab,,,ortus u 8. mjesecu! Ja sam svoje rekao, ili češ uraditi, ili nećeš! – urlao je Osmakčić i zaprepastio apsolutno sve.

Šta se tačno desilo te godine i ko je ta djevojka, ostaje nam da saznamo.