MUK U BIJELOJ KUĆI – ANĐELO RONIO SUZE: Produkcija povukla drastičan potez, nikome ništa nije jasno

Ostavio sve bez teksta!

Upravo je počela emisija “Gledanje snimaka”. Voditelj Milan Milošević ušao je u Bijelu kuću i zadrugarima je pušten prvi klip. Oni su imali priliku da pogledaju razgovor Dalile Dragojević i Filip Car iz izolacije, gde pričaju u svom odnosu, ali i gdje ona priznaje da joj je krivo što Anđelo Ranković ne može da joj oprosti izdaju koju mu je učinila.

Prvi je dobio riječ Anđelo.

Kad smo nas dvoje pričali o svemu, krivo mi je što je ona to uradila, jer ne mogu da pređem preko svega. Ona je tad plakala, baš je plakala, ona mi je tad vidjela pune oči suze. Bilo mi je krivo što mi se dešava da mi se ona baš dopada, a treba da mi radi razum. Neraščšćeno je. Da se ovo nije dogodilo, oni bi se vjerovatno već pomirili. Ona njega volim s druge strane ne želi da bude s njim. Prijalo joj je nešto sreće, odnosno ja. Ja sam uplovio o druženje, flert i muvanja, gdje se prešla granica. Jasno je da se vole i on isto voli nju. Pitanje je kod njega na koji nalin bi mogao da pređe preko ovoga. Kad bi bio siguran, lakše bi prešao. Voljeli bi da može sve da se raščisti i da budu zajedno i da nema frka – pričao je on.

Sebe si predstavio kao lijevo smetalo koje plače zbog nekoga ko flertuje i muva se – rekao je Milan Milošević.

Ona je baš plakala i bilo joj je baš krivo. Gledam nju koja plače, naravno da mi je krivo. Rekao sam da nije treba da izda mene. Izdala je moje povjerenje i zato ne želim da budem sa njom u vezi. Govorili smo da nećemo ući u vezu – nastavio je Anđelo.