NEKA VRATI SVOJE PREZIME AKO GA SE NE STIDI: Dejan gostovao u emisiji, JASNA PORUKA ZA DALILU

Unovom izdanu emisije “Premijera – Vikend Specijal”, voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić ugostile su u studiju televizije Pink pobednika pete sezone “Zadruge”, Dejana Dragojevića, koji se u svom gostovanju osvrnuo na odnos sa Filipom Carem, ali i otkrio detalje brakorazvodne parinice sa Dalilom Dragojević.

Dejan se osvrnuo i na činjenicu da on i Dalila još uvek nisu zvanično razvedeni.

Mi smo zvanično-nezvanično razvedeni. Zvanično papiri nisu gotovi, ali nas dvoje ne vezuje više ništa osim toga. Nervira me što i dalje nosi moje prezime, neka vrati svoje i nek se ne sramoti svog prezimena, sad šta se tu dešava, ja nemam pojma. Ne bih tražio pravo da ga promeni, ali sramota je što se i dalje najavljuje tim prezimenom, neka uzme prezime od svog oca – priča Dejan, pa nastavlja:

Ja sam papire potpisao u novembru, međutim, situacija je bila takva kakva jeste, papiri su pre mesec i po dana završili tamo gde treba da završe i da budu u procesu, tako ja da sam mogao da završim, ja bih završio, ali da sam izašao, dobio bih 50.000 evra kaznu. Ne mogu ja ništa da završavam iz “Zadruge”, ne znam koliko će to sve trajati, ali meni je to trenutno najnebitnija stavka. Meni je bitno da mi je život kakav treba da bude, papir kao papir će se rešiti.

Šta se sad dešava sa tvojom nagradom? Oko toga se vodi glavna dilema.

Ne vodim borbu ni oko toga, ne interesuje me to. Do onog trenutka dok se nije sve izdešavalo, ja to gledam tako, tad je napravljen presek, kao presek glasanja kada prave u finalu (smeh). Presek stanja se desio tada kada se potpisalo sve, i pre toga se desio, kada su se presekle emocije.

Da li se čuo sa advokatom povodom toga?

Nema tu ništa šta da se desi, niti se ja stresiram oko toga. Što se mene tiče – čisto, pošteno prema samom sebi i to mi je najbitnije. Sve što sam uradio, nema šta da me kopka. Što se tiče stvari koje su tamo ostale u Šepku, žao mi je da neke stvari bacim, ali me to ne interesuje. Loša energija je oko svega toga, videću šta ću u raditi s njima. Nemam i ne želim nikakvu uspomenu – zaključuje Dejan u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.