NIKOLIJA OKUPALA LICE SUZAMA: Bolja sam žena od moje majke Vesne Zmijanac! PLAČ I SOČNE PSOVKE! (VIDEO)

Pjevačica Nikolija Jovanović oglasila se na društvenoj mreži TikTok, a zbog kontroverznih komentara i poređenja sa svojom majkom Vesnom Zmijanac, rasplakala se.

Emotivni trenutak usljedio je nakon što je slavna dama prokomentarisala svoje pjevanje na grčkom.

– Hvala svima na lijepim komentarima koji su se nalazili ispod videa koji sam postavio, a u kojem prvi put pjevam grčku pjesmu. Da, bilo je grešaka, krajevi su drhtali, ali mi se svidjela boja glasa. Bitno mi je da sam taj video postavila upravo zato što sam probila taj blok koji imam. Jer iako nastupam već 10 godina i iza sebe imam dva velika festivala i koncert u Skoplju, i dalje imam užasan blok da pjevam na TikToku ili živim u emisiji. Ne znam zašto, moram da razgovaram sa psihologom. Nisam riješila te blokade u mozgu. Da nisam znala da pjevam, ne bih bila ovdje ovoliko dugo. Samo ne razumijem ljude koji pišu negativne komentare, šta ti je tačno u glavi?! Ako mi se nešto ne sviđa, ignorišem, idem dalje – rekla je Nikolija, pa nastavila:

– Stalna tema u mom životu je poređenje sa mamom. Da, moja mama pjeva bolje od mene, moja mama pjeva bolje od svih. Sve što mogu da vam kažem je da ne pjevam kao moja mama i da ne kuham kao moja mama, ali ja sam bolja mama od svoje mame. Ja sam obrazovanija od svoje majke, bolja sam žena od svoje majke, bitnije sam bolja od svoje majke. Znaš li zašto sam bolji? Zato što mi je mama. Jer ona nije imala ko da je nauči, ali ja jesam. Ona me je naučila da budem bolja. Pa jebi se sa svojim lošim komentarima i poređenjem – rekla je uplakana Nikolija.