NISMO MOGLI VJEROVATI ŠTA GLEDAMO! Bukti rat bivših partnera – Maja SKOČILA NA STO, urnisala Janjuša! NIKAD ŽEŠĆI sukob

U toku je podjela budžeta u Beloj kući zadrugara i ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša.

U jednom trenutku, njegova bivša djevojka Maja Marinković prekinula je njegovo izlaganje kako bi dala repliku na njegove stavove koji joj se ne dopadaju.

– Ne mogu da slušam laži. Imam pravo da repliciram. Što se tiče tvoje podele za sad, jako si lažan, nisi izneo pravo išljenje o Filipu. Dao si male budžete, a kao priajtelj si trebao velike. Mislim da si došao razvaljen od alko.ho..la ne bi li ti lakše pala podela. Razvaljen si kao letva – rekla je.

– Devojko nisam mrtav pijan. Ovo su stvari gde neko hoće da bdue u centru pažnje, a ne može – rekao je Janjuš.

– Pereš sebe. Daješ Ani, Zvezdanu i Anđeli srednje i stavljaš ih u istu ravnu. Nije kriva žena ništa, ti si kriv jer si bio džukela i nisi mislio ništa o svojim postupcima dok si varao ženu – rekla je Maja.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Slažem se drp*o. Mrš šljamu, sedi dole – rekao je Janjuš.

– Ova dro*a ti je uništila brak, kleo si se u dete da nećeš popet biti sa mnom. Pravdaš alkoholičare, švalere, probisvete. Omalovažavaš ženu kao što je tvoja – rekla je Maja.
– Rekla bih ja večeras – rekla je Ana.

– Bolje reci sad da te ne bih napušio. Ana ti si folirant. Pošto si bezobrazna i ja te štedim ovde. Ti si folirant kojeg Zadruga nije videla. Dao sam ti srednji kao njima dvoma jer ste svo troje za mene isti. ne zanima me, najviše gotivim Zvezdana. Nebitno šta je uradio. Ti si najveći folirant. Osetila si da možeš da budeš prvo mesto i došla si ovde. Razumem da tebi pare trebaju, ali tebi ne treba jedna cifra, a ti tražiš drugu jer hoćeš više. Imaš pravo da se boriš, ali preko mene i drugih ljudi ne. Prema tebi sam jako korektan i neću te uvrediti. Ako misliš da svako treba da bude na tvojoj strani, to je tvoj problem. Mi ne znamo šta je istina. Život je takav, desilo se šta se desilo – rekao je Janjuš.

– Hvala ti na izlaganju i to je to. Ne znam kad sam od ikoga tražila da ih pljuje – rekla je Ana.

– Ana igraš rijaliti, ne znaimaju me fanovi. Ja sam iskren čovek koji priča kako jeste. Nemoguće je da nas sedam sedi ovde, da kad ti progovoriš tih sedam kaže “uh”. Ne kaže jedan nego nas deset. Ti želiš da te svi napadaju. Treba sama da osećaš ono što osećaš – rekao je Janjuš.

– Ti ćeš da mi objasniš. Nisam ti ja drug – rekla je Ana.

– To što si pomislila da si prva to je tvoj problem – rekao je Janjuš.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Sram te bilo. Poješćeš svoje reči. Ja tebe od danas ne poštujem. Ne dam na sebe. Nikome ja neću da kažem zašto sam došla.

– Žena koja je sada u rijalitiju nikad nije bila i zaista ne možeš da me svrštaš u nijednu ženu koja je ušla. Sram te bilo. Lupetaš, lupetaš. Slobodno psuj, ja znam kako kockari rešetaju – rekla je Ana.

I ti si kockar, a njega si napadala da je kockar. Moje devojke su se je*ale sa mojim drugom oženjenim, a ne mogu to da kažem jer ću njemu napraviti problem ovde – rekao je Janjuš.
Ana je zatim Janjušu vratila srednji budžet i od njega dobila mali.

Detaljnije pogledajte u videu.