NOVE INFORMACIJE O DALILI I DEJANU STIGLE I DO CARA: Na vijest koja je podijelila javnost imao je oštar komentar

Direktno su ga pitali šta misli o najnovijoj izjavi bivše djevojke.

Dalila Dragojević je mnoge iznenadio kada je prilikom uključenje na Tiktok otkrila da bi se najradije vratila Dejanu Dragojeviću i da je to muškarac koga je najviše voljela. Javnost se podelila po tom pitanju. Jedni smatraju Dalilin odgovor licemernim, dok se drugi saosjećaju sa njenom greškom.

Ova informacija je unijeta i u Zadrugu prilikom emisije “Pitanje gledalaca”.

Naime jedno od pitanja bilo je upućeno Filipu Caru.

– Kako komentarišeš to što je Dalila izjavila da se kaja što je bila sa tobom i da bi se najradije vratila Dejanu? – glasilo je pitanje.

– I sam sam rekao da smo načini veliku grešku. Bilo je svega i svačega. Da li bi se ona vratila Dejanu ili bila sa nekim trećim, to je nešto treće. Imali smo mnogo loše postupke, kako da se ne kaje? – upitao je Car.

– Ona je svojevremeno veličala tebe – rekao je Darko.

– Znam ja gdje bi se ona naradije vratila, ali neka bude da sam saglasan sa njom. Pet godina je bila u idealnom braku, vjerovatno je to njena sigurna luka. Ništa što ona priča nije validno. Žao mi je jer je provlačim kroz loš kontekst, nije mi drago ukoliko isto načini. Bila je to ljubav, kakva kog da je. Ne bih s njom kafu popio, a kamoli bio sa njom.

Detaljnije u nastavku: