NOVI SKANDAL DALILE I DEJANA, NASTAO KARAMBOL ZA CRNIM STOLOM: Gledaoci u nevjerici, ONA NE MOŽE DA DOĐE SEBI

U toku je Pretres nedelje sa Darkom Tanasijevićem, a nakon reklama, voditelj je saopštio ko je zauzeo prvo mesto na anketi za najveće razočaranje u Zadruzi, a to je Dalila Dragojević.

Voditelj je dao riječ Jovani Tomić Matoroj.

Ja sam je i lično izglasala ovde, gledala sam po nekom našem odnosu. Stvarno sam mislila da će naše drugarstvo da ima neku perspektivu i da će da traje, eto, imamo i Ljubu iza nas i mnoge situacije… Zaista sam joj verovala za sve što mi je pričala oko Anđela, ali desilo se to što se desilo… Osjetila sam se više puta zapostavljeno sa njene strane, mnoge stvari sam joj zamerila… Ne znam šta da ti kažem… Za mene lično jeste najveće razočarenje… Milion tajni smo imale, sve smo delile… Svako ima prava da izabere, distancirala sam se, ali joj nikada ružnu reč reći, tako osećam… Više puta sam se osetila kao deo igre, ne znam šta bih rekla… Totalno smo se distancirale, tako će i biti – govorila je Matora.

Zbog čega je Dalila razočarala gledaoce? – pitao je voditelj Dejana.

Iskreno ne znam a i ne interesuje me. Gledaoci najbolje vide, postoje snimci, lepo sve vide spolja, verujem da postoji razlog. Vjerujem da mnogi ljudi mogu mnogo bolje da prokomentarišu ovu osobu, nisam relavantan – odgovorio je Dragojević.

Kada ste miljenik naroda, šta god uradili, oni sve pravdaju. Dalila i Mensur su od početka na negativnim listama, slažem se da je pedeset posto titula možda i ne zaslužuju, ali ostatak su sigurno zaslužili. Normalno je da se zapitaju ‘gdje ja to grešim’. Bilo bi dobro da se razmišlja o tome kako bi se ispravile neke stvari, tako će bar normalan čovjek da razmišlja – govorio je Miki.

Ja bih se zapitala da me nema na ovoj listi, ovako mi je sve logično – dobacila je Dalila.

Niko nije slučajno na toj listi. Pola stvari ja mogu da opravdam i kod tebe i kod Mensura. Nije mi jasno zašto mene ne izglasaju za tako nešto – nastavio je Đuričić.

Zato što spavaš kao medved, zato što te boli ku*ac, zato što ne dobijaš pitanja, zato što te nigde nema – brecao se Mensur.

Ne radim stvari da bih imao pitanja, nisam prevario ženu, nisam… – nastavio je Miki.

A koga sam ja prevario? Šta sam ja kome uradio? Zašto me svi stavljaju u isti koš sa njom? – govorio je Mensur.

Ma nemoj ti mene da uzimaš u usta, ja tebe ne spominjem! Ja smatram da sam ja bolja od tebe! – viknula je Dalila.

Ja kada sam radio loše stvari, ja sam bio i u anketama i bio sam u zatvoru i to sa razlogom! – dodao je Miki.