NOVI ŠOK ZA MISICU – OGLASILA SE NAKON SAZNANJA ZA MARKA OSMAKČIĆA: Imala samo 1 poruku – SLIJEDI HAOS

Bivši učesnici “Zadruge” šokirani su viješću da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franja, sa sve lažnom umr-licom, samo da bi ga, nakon mnoštva skandala koje je u Bijeloj kući učinio, “izvukla” iz rijaltija.

Fran Pujas ne može da dođe sebi od šoka zbog cjelokupne situacije, koju naziva bolesnom i bizarnom.

– Čitam juče i pratim sve, stvarno ne mogu da vjerujem kakva je ovo boleština! Ovo je bizarno, Ovo je nešto najbizarnije što se ikada desilo u rijaltijima svih ovih godina! Mogu da mislim šta je u Markovoj glavi bilo kada su ga izveli na kapiju i rekli mu:”Primi naše sau-češće, umro ti je otac”, a onda ga taj čovjek odveze iz Šimanovaca i kaže mu: “Hej, ne brini, nije ti um-ro otac, lagali smo da te izvučemo iz “Zadruge””. Bolesno! Pa, prije bih volio da u rijalitiju mi se rodi troje djece nego to da mi se desi – šokiran je Fran, koji dodaje:

– Još mi je bolesnije to što njegov brat ide da štampa ocu lažnu um-rlicu, ako stvarno čovjek nije umro, gospode Bože! Ako su sve ovo uradili, pitaj Boga onda na šta su sve Osmakčići spremni – kaže Pujas za domaći portal.

Njegovo mišljenje dijeli i Jovana Ljubisavljević.

– Uf, iskreno sam u šoku. Ne znam ni sta da kažem ni šta da mislim. Pročitala sam već ranije komentare da je sve izrežirano, ali sam bila u fazonu da je to nemoguće i da je to jedna od teorija zavera fanova/hejtera, sve do danas kada sam se uverila u istinitost ovih tvrdnji, pa bih se složila sa vama i onim sto sam pročitala na portalu da definitivno ni Holivud ovo nije vidio! Ja razumem da je roditeljima najteže da gledaju svoju decu u nekim situacijama u rijalitiju, ali za sve moraju postojati granice… Ne zna se gde se vodi veći rijaliti, unutra ili napolju, ovo mi je sve morbidno. Ipak je kraj za manje od mjesec dana, moje mišljenje je da se sve moglo izdržati još malo – kaže Jovana, dok je Maja Marinković zbog cjelokupne situacije ostala bez komentara.

– To su jako osjetljive teme, zaista ne znam šta na to da kažem. U šoku sam od cijele situacije – istakla je Maja.

Ni Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi od šoka.

Ne mogu da verujem da strah od odgovornosti koju je samom sebi stavio na kičmu natera njega i porodicu da urade nešto tako morbidno – rekao je.