OGLASIO SE OSMAN NAKON ŠTO JE ISPLIVAO SNIMAK STEFANA I MARIJANE: Kakav obrat, evo šta je poručio

Ogriješio se o Marijanu! Palo i javno izvinjenje!

Krajem maja odjeknula je vijest da su Stefan Karić i Marijana Zonjić nakon spektakularne proslave rođendana Velikog šefa završili sami u ekonomskom dvorištu, nakon čega su pojedini fanovi napravili teoriju zavjere da je između njih došlo do intimnog odnosa, a sve zbog toga što je pjevačica nakon izlaska iz dvorišta tražila vlažne maramice.

Danas je otrkiveno da su Stefan i Marijana u ekonomskom dvorištu, zajedno sa Nevenom Savić hranili guske, odnosno sipali im vodu.

Sada se nakon otkrivene istine za Pink.rs oglasio Stefanov otac Osman Karić koji je prokomentarisao čitavu situaciju, ali i priznao da je imao nekoliko pogrešnih poteza, te se javno izvinio Marijani Zonjić.

– Marijanu Zonjić poznajem lično, upoznali smo se na rođendanu Aleksandre Subotić prije par godina… Iskreno nemam loše mišljenje o toj djevojci. Prije neki dan objavio sam prepisku sa njom, gdje podržava Stefana u trećoj sezoni, gdje kaže da joj je krivo što više vremena nije provodila sa njim. Pod pritiskom svega što se događalo poslejdnjih dana u vezi Stefana i nje pomislio sam da igra igru čisto da produži boravak u kući i dođe do finala. Moram priznati da sam se prevario i iznio te prepiske ishitreno u bijesu. Izvinjavam se ovim putem Marijani. To je bila još jedna u nizu mojih grešaka, šta će reći da i najbolji griješe – počinje Karić.

– Što se tiče Stefana, prije ulaska u rijaliti mi je čvrsto rekao da mu se ne može desiti bilo kakva vrsta prevare, pogotovu što se jako zaljubio i zavolio Misicu Jovanu Ljubisavljević. Stefan je dečko od riječi i kad je drugarstvo i kada je ljubavna veza u pitanju. Kažem ljubavna, pošto mu se desila iskrena ljubav evo po drugi put. Ljubav prema preminuloj Misici Dijani i drugi put Misici Jovani, ovih ostalih stotinak između su bile samo farsa – dodaje Osman.
Što se tiče hejtera mislim da ih Stefan ne bi imao u tolikom broju da im se ja nisam zamerao u prošlim sezonama, jer sam bio “državni” neprijatelj br. 1 kada je u pitanju Kija, kasnije Luna i kao šlag na tortu Iva. Hejteri mrze mene, a svete se preko Stefana. Ja im ovim putem poručujem “Ko nas Kariće kleo na ku*ac nam sjeo, banku plati pa nek se klati!” – zaključio je Osman Karić za Pink.rs