OPŠTI HAOS! Dalila sasula Caru sve u lice, pa posavetovala Maju da gleda sebe! Filip izgoreo od besa, odmah krenule GNUSNE UVREDE (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Dalila Dragojević kako bi prokoemntarisala snimak svađe Maje Marinković i Filipa Cara.

Kad bih komentarisala na suroviji način, bilo bi da radim namerno. Filipu je sve malo, on u problemima priča o novcu. Nemam empatiju da ga štitim. Imaš problem sa svojom deovjkom, ne krivi tebe Miki, ja da ti skačem za vrat. Komentarisali su i mene, ja sam lupala, ali nisam lupala ljude. Imala sam situacije gde sam naletela na Dejana dva puta – govorila je Dalila.

Ona je imala isto rastrojstvo,neka završi ova splačina. Pored svih svojih go*ana, ti moraš moja – dobacio je Car.

Ja se sa mojim borim. Stariji su, ne možeš da se izboriš. Ne možeš da se je*eš, a da ti ne uđe. Dođeš i kažeš da si kapetan broda, a kad ide klip sa klipom onda te urnišu. Ne znam kakav si kapetan? – nastavila je Dragojevićka.

Tvoje pi*ke – odbrusio je on.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Napravio si sprdnju od svog života, jesam i ja, ali radim da ga ispravim. Tebe u najvećem rastrojstvu treba zgaziti. Majo, ti si budala što ideš da plačeš, gledaj sebe. Kaže ti na oči zbog vas ku*vi, je l’ voliš da te vređaju? – rekla je ona.

Maja kad ne radi neke stvati ona je divna devojka. Izleteo bih iz rakete kad čujem ovo izlaganje od Dalile – rekao je Car.

Ti si monstrum – vikala je Dalila.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

On je prešao preko svih stvari i pokušava da smiri situaciju, a onda vidi snimak gde ona priča sa Janjušem i na indirektni način flertuje. Sinoć i juče je bio haos, ne kažem da je Janjuš kriv – govorio je Zola.

Do pre tri dana je bio haos zbog Dalile – rekao je Janjuš.

Filip je već u debelom crvenom. Maja kad je ušla u kuću, nije glup dečko, znao je šta ka čeka kad uđe sa Majom u vezu. Bio si u vezu sa udatom ženom, a onda uđeš sa Majom, znaš kakv ti je odnos napolju bio. Dao si nam materijala da te je*emo 10 meseci. Nisi glup, znao si štza možeš da očekuješ. Sad i da je ostavi i da je ne ostavi imaće problem, znamo svi kakva je Maja. Šta god da napravi biće haos, mora da trpi – komentarisao je Fran Pujas.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Meni Dalila služi za sprdnju i inat Maji – rekao je Car.

Čorba je uvek Cica i Čorba je uvek Čorba – rekao je Karić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.